úterý 23. června 2009

23.6. Praha


Ráno v půl 8 jsme jeli směr Praha s bojovým úkolem na kmenové prodejně rozlousknout záhadu s kamerou na kmenové prodejně . Což se nám aspoň částečně popovedlo. Na prochajdu to však nebylo. Pořád pršelo, tak jsme courali po obchodákách a průběžně hledali dořešení akce Zet.


Dali jsme si na Václaváku hambáče, u Mekáče zmrlinu, Jindra dostal nápad a vzal mě do 3D kina ,když pršelo a nedalo se courat Prahou. No prostě úžasnej zážitek, pohodička. Marušce jsme přivezli stříkací pistoli na léto. Mají ji i u nás, no ale aby měla něco z výletu, když jsme ji nechali doma :o)))) A bublifukk s krtečkem.Z obojího měla velkou radost. A já si fakt užila pohodovýho výletu po x letech bez namazanejch rohlíků v batohu (nějak na ně nebyl čas ani udělat) Fakt moc krásnej den . Odpadla jsem po půlnoci což je u mě rekord.



stříháme papouškům drápky. Maruška nadšená , Moc jí tam vidět není,ale já už nestihal couvnout pak už Lojzík (zelenej)uletěl



2 komentářů:

Jeje řekl(a)...

Krasny andulaček.. :)
my take pestovaly. My meli modreho Ferdu a babicka s dedem meli presne stejneho jako je Lojzik.. Jmenoval se Kubik :D Byla s nima sranda!

Andreya řekl(a)...

Lidu,nádhernej blog,skoč si ke mně pro ocenění:-)

www.andreya-pasticky.blogspot.com