sobota 15. srpna 2009

14.9.2009 koláče už voní

dopolední prímová klasika, prostě pohoda a láska ….Pak jsme ohřáli oběd a dali šlofíka. Maruška tentokrát usnula brzo, ale stejnak tady toho v poledne moc nenadělám abych ji nerušila.




Cestou do Ohavče jsme se stavili na nákupu, co po nás chtěli do Ohavče, no klasickéj pátek nábuch jak blázen a pokladní byla tak pomalá že ač jsme se postavili do fronty, když Maruška řekla, že potřebuje čurat ( a ze ona chvíli vydží) tak udělala louži akorát před pokladnou. Tak měla uklízecí četa práci.Než jsme se vyhrabali tak jsme tentokrát dojeli do Ohavče v podvečer. Stihla jsme jen pár maličkostí a večerní kávičku s čerstvými pouťovými koláčky. Maruška pomáhala se vším, třeba lít smetanu do kafe... . Pomalu s se vše chystá na zítra.





pár kytiček v zapadajícím slunci .. a jen tak mimochodem..Maruška si počurala při čuraní na bobku oboje boty, sandálky a pantoflíčky a mě přišlo jak naschvál, protože byla šťastná, že může nosit gumáky….



z vrabčáku ve větrací díře je Maruška pořád nadšená, těší se že tam mají miminka a chtěla by je vidět. Fotky nic moc. Ten se zrníčkem je na střeše a ten u hnízda zase moc rychlý, snaží se tam nelétat, když si myslí, že na něj někdo kouká, aby neprozradil, kde má svoje štěstíčka.


Než jsme šli ještě domů odnesli jsme misku koláčků k Záveským a pozorovali chvíli zvířata u cirkusu za plotem. Jednou určitě půjdem v týdnu jsme to nějak zazdili a víkend máme nabitej krásným programem.


a jedna možná vtipná, odpoledne jsme koupila droždí já hlava děravá a večer jestě pekla švestkovou metynku. Tenhle hrnek miluju, je vážně z Texasu, díky Alence mám super sbírku hrnků odněkud :o) Nejvíc miluju ten s vlakem , božínku já a angličtina.. prostě je na něm moje milovaný Blues oranžovýho vlaku, miluju ji v originále. A vtip dne, mluvila jsem dnes s jednou paní co se sem tam vidí s Petrem, zná náš příběh, vyprávěla mi jak všem valí klíny do hlavy , že si Marušku půjčuje a že se jí věnuje, tomu říká dvakrát 5minutám za měsíc, když ho náhodou potkáme…jsem ráda že to tak je, s těma průšvihama co má bych mu jí nepůjčila bez dozoru ani náhodou. A proč bych měla dodržovat nepsaný práva, když on nedodržuje ty psaný. Už mě dluží alimenty za rok….

1 komentářů:

Kateřina řekl(a)...

Krásný fotky!!!!