pátek 2. května 2008

28.4.2008 Takovej je život.....


Dnes jsem vezla babičku do nemocnice sápali ji tam steh z minimálně 3 roky staré rány, která se ani za ty 3 roky, možná už víc nezahojila, měla jsem čas a courala po areálu nemocnice. Poprvé jsem tam oslovila pána kvůli focení, hodil se mi na portrét do soutěže. Dlouho jsem se ostýchala, ale chtěla jsem splnit zadání, prostě ho nějak získat, fotka vlastního ditěte až jako nouzovka. Nakonec jsme si s pánem skvěle pokecali o životě.


Tady je fotka č. 2 po rozhovoru s pánem, kterého jsem fotila v areálu nemocnice do tématické soutěže portrét, měl raka tak mě tahle fotka přišla dost trefná, takovej je život......
No a tuhle musím dát ať vidíte že Maruška v 17 měsících není žádný béčko. Batole a houpačka rozhouplá do nebes, bez madel a Maruška se drží jak klíště a řechtá se na celé kolo...tenhle zvuk milujuuuuuu

3 komentářů:

Pavlína Peroutková řekl(a)...

Tak z těchhle fotek u mě vede ta první, kde je Maruška tak ohromně šťastná a spokojená, nevnímá zatím, co se kolem ní děje..a pak drát, to je krásná fotka, ikdyž zase na pozadí smutného..

Lucka73 řekl(a)...

No, všechny jsou pěkný - já bych možná aspň tu první - ty řetězy dala do monochromu - krapet mi tam vadí ty barvy, i když jsou zašlý :)

No a Maruška - to je šikulka!!

dib řekl(a)...

taky bych chtěla vidět řeěz v černobílé. a přeju ti, ať maruščin šťastný smích slyšíš furt.. fotka je radostí nabitá.