pátek 11. července 2008

5.7.2008 Krkonoše sobota


Konečně ve Špindlu na plánovaném srazu s diskuze o digiscrapu z Baby Café. Už v Nové Pace na benzínce jsme se srazili s Enique a její rodinkou. Všichni ostatní mám zase utekli ze Špindlu na výlety, někdo byl na bobové dráze, někdo ve Dvoře v ZOO. My to nevěděli, jinak bychom se přidali, tak jsme se alespoň ubytovali a popovídali spolu, než nastal ten mumraj, na kterém bylo užasné, že se všude zakopávalo o děti, měli jsme společného koníčka a skoro všechny na mareřské, takže témata společná. prostě ten víkend neměl chybu, byl naprosto úchvatnej, přijeli jsme z něho všichni vážně v jakémsi super delíriu. Tady jsou fotky všech specielně upozorňuji na Klarisu její album je pojmenováno BC je kouzelnice s fotákem celý její blog je TADY

Maruška a Natálka od Pedimi dělají dozor nad vylíváním bazénku, byla v sobotu na něj už moc zima a děti strašně přitahoval. Miša od April, jako první počin po příjezdu v něm hled smočil bačkůrku, takže jsme ho zlikvidovali.

Něco z večerní atmosféry, děti šly spát až v 10h takřka všechny , kromě těch, které usnuly dřív. Uspávat je po jednoum nemělo cenu, neb se navzájem budily. Jen naše Maruška spala venku v kočárku,než jsme šli na pokoj, protože původní plán byl, že si holky jednou večer posedí a otcové se postarají o děti, jenže to u nás jaksi nefunguje. Petr se bál, že mu něco unikne. Maruška je naštěstí zvyklá, Petr na ní otvírá okno v nocí už od sestinedělí. na druhou stranu máme vážně odolné dítě, které není nemocné.

A ještě jedna. Ta mě tak napadla, hodila by se do již uzavřeného tématu HUDBA

0 komentářů: