středa 5. ledna 2011

5.1.2011 moje starostka




Zase nemůžu ani chodit, půlhodinka ráno lehnout protože jinak bych nedošla ani do školky. Děkuju mamče že mi Maru na cestu připraví. Dostane na cestu batoh od Ježíška a do něj nakrájené straší pečivo.Ona má teď na starost kachny , protože mají hlad :) Pokud jdem tak házíme pečivo až cestou ze školky. Řikám Marušce že musíme pospíchat atak utíkala před přechod a ze ji mám honit, říkám ji že ji honit nebudu, že nemám sílu a ona že teda tem kačenám nahází housky sama, když mě bolej ruce, že mi pomůže a zvládne to sama

:o)

Pak našla ulomený kus stromečku, jedličky, měla starost aby nezvadl a že ho dá babičce. Potřebovala na větvičku skleničku. Poctivě tu větvičku nesla přes půl cesty, když už se ji nechtělo , tak ji dala nést mě,ale zbytek cesty se starostlivě vyptávala , jestli mě to moc nepíchá. Starostová moje.

Po školce jsme nakrmili kačeny. A šli domů. Po ceste jsme se stavili v čajích pro sušené svestky. K obědovečeři jsme si uvařili rýžovou kaši se zbylýma broskvema a z většiny rýže si udělali rýžový nákyp na druhý den. Maruška pomáhala. Akorát něž jsem to pošolichala jinde myslela jsem, že je všechny snědla, šak na ně měla zálusk. Ale ona je nacpala všechny pod hrneček a ten otočila vzhůru nohama a já je nemohla najít, No máme to veselo. Veselo bylo u na cestě k našim.

1068

0 komentářů: