čtvrtek 19. února 2009

19.2.2009 Samoobsluha na odměnu

Vstávalo se nějak lehčeji , měla jsem křídla holubí, cvakla jsem je hned po ránu. Bez vlhkých očí mi přišlo, že takhle tři bychom měli být i my…..jednou na to třeba dojde….



Jeden kosák, konečně ostrej Marušky byla nadšená, to zas bude chtít stále vidět kosáka, dost často prohlížíme projektový fotky, sama si o to řekne a pak mi povídá kterou chce a co je na které fotce….

Maruška dnes dopoledne byla mooc hodná , po obědě jsme zajeli autem do Penny na nákup, jeli jsme autem proto, že jsme chtěli koupit mlíko v akci celý balík . Už jsme byli skoro u pokladny a Maruška se postavila k těm krabicím s těmi čokoládovými vajíčky a povídá „hodná byla“ za chvilku „mmmmm vyberu si “ pak čapla jedno vajíčko a kráčela s ním k pásu, mamča se akorát v tu chvíli zeptala „máme všechno“? A Maruška jak papoušek a tak , že bylo jasný, že to tak je, položila vajíčko na pás u pokladny a povídá „máme všechno, děkuju“
Pak jsme se vydali pěšky do kutlochu pro kočárek na zítra, budeme spát u rodiču protože s Maruščiným vstáváním a cestováním bych jí musela budit v 6hodin abychom vůbec stihli dojít do areálu včas. Od našich je to kousek. Jenže bez kočárku to je na hodinu cesty s kočárkem na 10 minut. Tak jsme pro něj pěšky šli a spojili to s vycházkou ..dvouhodinovou. Chvíli chtěla Maruška na koně, to šlo rychleji a pak jsme zase ušetřený čas ztratili tím, že Maruška chtěla na dvou lavičkách místo sněhuláka stavět pejska. Tak plácala sníh na hromadu. Do toho nosila „velikej hromádek unesu“ ..velké hroudy sněhu tahala co byla zmrzlé a unesla je, tak je poponášela o kus dál. Tak jsem po cestě nacvakala pár fotek.


V kutochu jsme se půl hodinky ohřáli , z mínus jednoho do plus 15cti, to je člověku fakt na chvíli teplo. Tam se Marušky vyčůrala a podívala na večerníčka a po něm jsme se vydali domů. Vzali jsme to okolo Kauflandu, tam jsme udělali rychlou kličku po slevách jež v podvečer bývají a pak šupky dupky na sídliště. Ranní nálada se nějak neudržela zas na mě potvora skočila :o((((((

1 komentářů:

Jill řekl(a)...

šikovná holka, jak si vybrala to vajíčko
ta brána se mi líbí