neděle 10. října 2010

10.10.2010 krásný datum, krásnej den
















Dopoledne vzal Jindra Marušku ven a nechali mě chvíli dospat abych na noční nemlátila špačky. Pak jsme dali kafčo, ohřáli oběd a zalehli všichni. Maruška se tak tešial na tu omáčku ze včera že si ji vytáhla z ledničky studenou a jedla ji lžičkou :oDDD

Po sváče a kafču trochu nedělnění jsme zajeli do lesa za Libosad pro trochu mechu. Maruška jasně v pirátským a chtěla fotit, Než jsme došli k Lodžii, už se stmívalo. Ba už byla skoro tma a Maruška jak naschvál pózovala. Nikdy nechtěla vystrčit hlavu z okýnka dnes jooo. Na krajinu padala tma, takže iso 800, clona 1,8 čas 50 a stejnak tmavej šumák. Ale srdcovej šumák :o) holt jsem mu trochu pomohla v počítači no :o) zachránit se to nedá,ale srdcovky jsou srdcovky, že : :o)

Nejdřív Jindra ztratil vodítko, pak jsme zjistila , že je na palubce, když už se vrátil, zjistli jsme , že Maruška někde, nechala pirátském hák, ten už hledal skoro za úplné tmy. Takže megaskluz, rovná se.. k večeři zase ta úžasná pizza. Času bylo málo no, já bez auta a Jindra ještě musel to svoje odvézt do garáže a přeběhnout město domů.

A já šup do práce.

Dnes je nádhernej datum 10.10.10 aby bylo něco zapamatovatelného. Tak jsem se ještě znovu před půlnocí dotázala, zda už vážně nemám kupovat další balení, no ale že stejně zřejmě nemůžu, protože po tomhle víkendu na něj už nemám, že buď to a nebo jidlo :oD no jasně že bych měla , to byl jen vtip, ale odpověď že další kupovat nemám, že je lepší kus masa na talíři mě dostala.vykouzlila mi znova úsměv na tváři . Naplněná vším, touhou i tajemstvím, laškování s osudem. Zasvěcení ví, já víc prozrazovat nebudu ,ale napsat to musím, protože je to velký rozhodnutí :o)

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Lidu! Tak to je slovo do pranice :-)... držím palce! JanaT

Andrea řekl(a)...

taky držím!!!