čtvrtek 10. prosince 2009

10.12.2009 Záchrana kamarádek

Dnešní dopoledne bylo lenošivé, už jich moc nebude. Tak jsem aspoň vygruntovala i když to vůbec nevydrželo protože odpolední nápor byl velký. Bylo v plánu jít k Jindrovi vypucovat okna, abychom tam mohli navěsit vánoční výzdobu, ale než jsem to tady dovrtala tak už bylo před obědem. Jednu přihodu musím vylíčit. Marušky milovaná hvězdička z nebe začala říkat jen jednu větu, někdy dvě a přestala se hýbat.A to bylo počád „ a proč nic neříká? „ Měla jsme strach, zda se něco nepotentočkovalo, máme jí 14 dní a je to Maruščina oblíbená hračka taky nejdražší co kdy dostala. Pro nás je i toliko peněz hodně. Já jsem zvyklá že když hračce dojdou baterky, že chcípne úplně. Ne že říká jen 2 věty z 20ti. No ale nabila jsme baterky a šla je vyměnit že se uvidí….. Když jsem začala Hvězdičku svlíkat , že ji vyměním články, tak mi ji Maruška vytrhla , schovala jí do náručí a brečela „maminko nezabíjej ji“ bylo mě jí líto a zároveň jsme se musela smát. Ona prostě ví že hvězdička mluví a tak jí zřejmě tak nějak považuje za živou bytost. A když viděla jak jsi na ní se šroubovákem… Pak byla šťastná že Hvězdička zase mluví :o)))


Okolo 3 hodiny přivezl Jindra Ťapinku, jeli hrát nějakým seniorům. Maruška ještě spala, Vlítla do bytu a pak už jsme slyšeli jen vejskání. „je tady Ťapinkááá, ona příšlááá“ Jindra pospíchal a tak jsem šla domů jen já, Maruška skoro brečela, když zjistila, že strejda nepřišel , zlatíčko, ona ho má tak moc ráda…..Tak jsme strávili odpoledne doma, sice jsme mohli k našim,ale bylo opravdu hnusně. A za to zmáchat obě holky to nestálo…Dostala jsme nápad a tiskla jsme Marušce z internetu omalovánky, Krtka a dinosaury :o))) jenže.. jsem neměla žádnou fotku do projektu, Maruška se dnes fotit nechtěla a doma nebylo co…Tak jsem vymyslela úplatek že ji něco ukážu, když se nechá vyfotit. Tiskárnu viděla poprvé teda to, že si vybere obrázek na monitoru a dole z tý krabice ji vyleze obrázek. Za každou omalovánku se chtěla fotit jen aby měla další. :o))) Ale to bylo vejskotu „leze mě tam dinosaurus s puntíkama „ .. „jé krteček a má loďku“ :o)))) no bylo to úžasný….

Maruška byla tak nadšená že usnula až před půlnoci a nic nepomáhalo, dělal všechno proto, jen aby nemusela,..pít, čurat, přikrčit.. jednu chvili zabalila i Ťapinku do své deky, na ní si lehla hlavou a přikryla se polštářem. A Ťapi to vůbec nevadilo.. tohle je prostě láska

1 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Je vidět, že u vás bydlí hodně lásky...