neděle 7. února 2010

7.2.2010 Pro příště.. vždy připraven....







Maruška vstávala po 6 ráno. Chvíli vydržela koukat na Ferdu Mravence. Pak jsme valili na plavčo, kde Maruška zaběhla nové plavky. Akorát neposlouchala, vše chce dělat po svém, teď nějak často, jako by mě s mých chozením do práce nějak ignorovala. Přestala poslouchat a někdy ani třikrát říct nestačí na když se řekne třikrát a nic se neděje tak pak přistává ruka.. a teď mě přijde že moc často. Snad se to srovná. Teď v bazénu nechtěla ani stát ač tam dosáhne a já jí vláčela vodou kterou mám nad kolena. Okolní hry ji nebraly, jen občas plavání, potápět néé ač jsem ji nemohla ještě před Vánocema dostat z vody. Ale ve velkým hlubokým bazénu , tam je nejradši, dokonce se nám dařilo chvíli i plavání se srdíčkama , ne jen čubičku. A docela rychle, když ji ve vodě utíkám abych ji donutila plavat a ne viset na mě, tak už mě docela rychle dohání. :o))))

Po cestě dom jsem se stavili na pidi nákupu, udělali super výhodnéj kšeftík srz maso. Takže zas bude pořádná flákota. K obědu jsem udělala polívku s játrovou zavářkou, a kuřecí prsíčka se šunkou, sýrem a broskví ať máme aspoň sváteční oběd, když se v týdnu neuvidíme. Všichni jsme se na férovku přežrali :o)))) Padli za vlast a po vyspání si dali pohár s jahodami a ledový kafíčko, no mejdan no :o)




Já vím že bych měla řezat jinak :O( jenže já řezala aby byly asoň trochu publikovatelný :oD



Tohle nebrečí, strašně se tam směje do lvíčka, jaká je to legrace :o))))

Jindra odešel brzo, připravit si věci do práce a pomoct taťkovi, je nemocnej.

Tak jsem se na samej večer zbláznila… chtěla jsem si nafotit tu užasnou kytku od Jindry krom jiného a ještě jsem měla jakýsi plán, na to jsem potřebovala stativ , takže jsem neměla na co přidělat světlo, ale co už na původní plány to mělo být dostačující a světlo jsem přidělala na hřebíček po sundaném obraze , jen aby tam nebyla tma jak v ranci. Pozadí jsem natáhla jen tak do rohu v úzké chodbičce přes dveře a co myslíte? Maruška pózovala jak o život, jenže… se svlíkla a chtěla se fotit nahatá, takže mám spoustu super pózujích fotek, na dané světlo rozumně ostrých, jenže jsou nepublikovatelný :o)))) Když už se mi ji povedlo ukecat na kalhotky,a fotky se lvíčkem chtěla sama, tak zas začala u toho dělat hrozný kvichty a povídala, že se usmívá :o)))) Chtěla jsem fotky s kytkou tak jsem nakonec páchala fotky s Maruškou , když pózovala. Díky samospoušti nebyly všechny ostrý, Maruška se naučila, který čudlík je na prohlížení fotek a okamžitě jak to cvaklo, letěla prohlížet, jak se to povedlo. Když byla fotka rozostřená úplně, tak povídala „Maminko ty jseš špinavá“ no byla u to fakt legrace. Mám z toho pár fotek do albíčka a ponaučení pro příště.. vždy připravit celý fotokoutek komplet. Co kdyby dítko pózovalo a zůstalo oblečený :o))))

7 komentářů:

Janna- blog řekl(a)...

Lidu, ty jsi lepší a lepší den ode dne.Tvoje fotky jsou naprosto užasné.Já už fotím jen čistě pro radost, protože svou fototechnikou se vám holkám z FFF nemůžu rovnat, tak tam raději už ani nelezu. 8-))Čtu vás pravidelně,ale jsem šílená ostuda na komenty.

Dadouch řekl(a)...

Teeeda Liduš, jen koukám a kochám se. Nádherné fotky a Maruška je nádherná slečna. Máš u mě na blogu ocenění ;o)

Helen řekl(a)...

Koukám, že se s těmi oceněními roztrhnul pytel :-))) - u mě na blogu máš též ocenění.

Jill řekl(a)...

Maruška je jak andělíček, hrozně jí to sluší :)

Handy řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Handy řekl(a)...

Opět naprosto úžasné fotky!!! :o)

Máte u mně na blogu ocenění! :o)
A evidentně nejsem první. :oD

Andrea řekl(a)...

no Liduš..nemám slovíček..měla by ses živit něčím jíiným, než se živíš..vím, je to těžký:-(