čtvrtek 20. března 2008

19.3.2008 Sníh studený i z bílků...

Zase padá na chviličku jsme vyrazili ven po svých bez kočárku do Penny pro šťávu. Jsem se těšila na skvělé fotky. Padaly vločky jak bačkora, tu chvilku co jme byli venku, máme to vážně kousíček padaly ty mrňavý a jen co jsme zapadli a Maruška obědvala a byla zralá na spaní tak zas padaly ty voohromný vločky to nenakrklo by vás to?
Tady jsou teda menší a moc vidět nejsou ale Maruška byla nadčená, nahlas se jim řechtala...

No a pak naše zvědavka zvědavá zase študýrovala, jak se peče buchta, tak tam své prababičce nakukovala, tyhle chvíle miluju.....

5 komentářů:

Barbora řekl(a)...

Jé, Liduš, já k tobě tak ráda chodim. Protože vim, že tady vždycky najdu usměvavou Marušku :-) Krásný fotky jako vždy :-)

klarissa řekl(a)...

...Maruška je super...

Dadouch řekl(a)...

Ahojky Liduš :o))
Máš to tady moc a moc krásný. Prohlédla jsem si všechny fotečky a jedna je hezčí než druhá. Bohužel mám moc pomalý net a nemůžu psát komentáře ke všem fotkám, ale kdybych měla, určitě bych napslala. Jsou úúúžasné. Maruška je překrásná a usměvavá princezna. Držím Vám palečky a přeji hodně štěstí :o)))
Jo a když jsem viděla fotečky z jarmarku, tak jsem si řekla, že příští rok musím jet také :o)

Lucka73 řekl(a)...

Tak nakukující Maruška - to je momentka za milion - krása!!!!

dib řekl(a)...

tvoju marušku mám s každm příspěvkem radši :-) je sympatická, usměvavá, radostně životně naladěná, prostě celá maminka..