pátek 1. května 2009

1.5.2009 Prvomájová pohoda

Pohotovější první máj snad nebyl, vím čim to bylo, prostě pohoda na správným místě. Prostě žádná samota co jsem znala léta, ani strach co byl teď, že bude obcházet stánky jež je 1.5. hromada a zadarmo se zleje a jak to dopadne.. prostě klid a pohoda. Obyčejný klid a pohoda ceněná zlatem. Obyčejnej hezkej den. Dopoledne jsme zajeli mamče s Maruškou na nákup, pozorovali kosáky jak učí mladé hledat žížaly….



Ohřáli oběd . Maruška po něm předváděla chůzi po plastových talířích po celém bytě.


Pak si zchrupla na čersvém zduchu a přemístili jsme se domů. Dali s Jindrou pohodový kafe plný zábavy viz fotky aneb Maruška a její milovaná Ťapulinka na kterou se stále ptá, ty řádily zas, ty naše mimina :o))))


Holt stav a ATB nás drží dál od sluníčka, už aby bylo po všech rýmách, kašlech a zánětech….


Při takovým řádění co předvádějí ty dvě se žízeň dostaví….


Pak jsme šli venčit, Maruška našla největší zábavu v ježdění po zadku po hromadě písku a kamínků, jednou jsem ji nestihla zadržet a pak už to bylo fuk…jak prase byla ale šťastná, Maruška jezdila , Ťapulka hrabala, obě na vrcholu blaha :o))))))


Pak vysypat boty.. dnes už bylo fuk kde. Maruška byla jak mouřenín….





Pak jsme vyprovodili kus Jindru a zůstali na hřišti, sluníčko už skoro nesvítilo a Maruška dala přednost hřišti před Večerníčkem. Tak jsme pobyli…prostě pohodovém úžasnej den. Plnej smíchu a úsměvu a tak to má bejt.

0 komentářů: