sobota 9. května 2009

9.5.2009 Výlet do Jihlavy


dětí tam bylo tolik až se mám pletly ,ale tohodle okáče od Katth si nemůže nikdo splíst.


Dopoledne nás přibrali do svého korábu Dib s rodinkou a Dadouch a vydali jsme se v téhle sestavě do Jihlavské zoo. Je sice menší ale super. Jestli je tam méně zvířátek tak je tam táák ohromný nádherný hřiště že být dítě tak tam vydržím až do večera ne-li déle. našli jsme se tam po telefonátu s Aikwen, která se tam vydala s kamarádkou. Tak ač to k sobě máme dvacet kiláčků potkaly jsme se i tady.


Tahle kachna byla z řádění svých spolubydlících hrošíků tak vyděšená že několikrát hodila salto do bahna chuděra.


Vím že jí kus chybí, držela jsem Marušku aby k ní nevlezla, Cpala se tam se s slovy „hamá kytičku“


Po Zoo jsme našli v Jihlavě pizzerii kde jsme se skvěle najedli. teta Dadouch je úžasná otevře kabelku a má tam papíry A4, pastelky a modelínu. děti byly utahaný ale vydrželi. Díky strejdovo Ondrejkovi od Dib že dělal Marušse po Jihlavě koně. Tam jsou takový terény že malýma golfkama který jsme měli sebou se nedalo jet. Z pizzerky už Maruška byla na odpadnutí ale překvapivě k autu takřka doskákala. I když už kobrtala o každéj kamínek. Překvapivě mě půl cesty na hotel vrtala prstem v nose a nechtěla přestat. pak usnula. Spala 10 minut pak jsme jí museli vzbudit abychom ji vyložili. Chvíli bylo Ok ale pak přišla krize. Brela že má těžký nožíčky, nemohla ani stát ,ale sedět taky nemohla. donesla jsme ji na pokoj, ale uspat se jí nepovedlo. Aspoň chvíli ležela , vypila mliko a 2 hrnky pití u toho ležela tak si odpočinula a zas lítala. až do večera. Ale po tom co vstala nechtěla jít chvíli za dětmi. Stála u dveří pokoje tety Dadouch a povídala „tady bydlí teta, teta má bonbonky, počkám“ :o)))))


aspoň tuhle, byla by lepší, 2 dětské ručky u sebe s křídami ,ale někdo mi tam do té chvilky strčil nohu , holt velká koncentrace lidí :o)))))))


Miška pak zkoušela jak chutná modrý prach z křídy, no měla jsem ji stopnout ale ona byla tak úžasně zaujatá a ty ksichtíky :o))))) V noci jsme klábosili do 3h. Moc jsme se nasmáli, nemůžu si pomoct ale týhle myšlence se směju ještě teď.. mluvilo se o Barunce od Dib. mazlivějšího psa jsme neviděla a ona je bulterierl. Byl řeč o tom, že je to ideální pes k dětem, že když jí omylem praští, že má snížený práh bolesti, že jim je to jedno, že když bulík dítěti už něco udělá, že by musel mít už vražený pastelky v uších , protože ty má fakt citlivý….. Takže od sobotní noci si vzpomenu na bulteriera s pastekalma v uších a musím se smát.



3 komentářů:

dib řekl(a)...

liduško, ty tvoje příspěvky se tak krásně čtou, umíš fakt zprostředkovat svoje aj okolní duševní rozpoložení..
eště upřesním dvě věci - baruna je bulterier, pitbul je relativně nebezpečný pes, bulík (bulterier) je tank, který všecko snese :-)
a za druhé (k pozdějšímu tvému příspěvku) - "zasvěcení" jsou všeci, každý přispěl, včetně daba, fakt všichni, rovným dílem.

Dadouch řekl(a)...

Maruška je prostě sluníčko ;o) a fotky jsou nádherný všechny.

Jeje řekl(a)...

Ti lemuri paradne pozuji ze :D