pátek 16. září 2011

16.9.0211 svátek







Dnes máme svátek. Ráno jsme se ještě otočili v zahradnictví pro kytku mamče. Teda ta slečna mě rozsekala jak už dlouho nikdo ne. Vybrala jsme jednu a že z toho chci udělat nízkou kytičku pro malou slečnu. Slečna obsluhující tam připlácla kapraď, bylo to fakt chudý, řikám dejte k tomu ještě nevěstin závoj, protože květy byly vínovo bílé. Ona ho tam přidala a já myslela , že začne vázat. Ono prd, omotala to mašlí, rozpůlila ji napůl, nakudrnatila a vytáhla nahoru a HOTOVO. Měla jsem se bránit, jenže jsme tak pospíchala a k tomu z toho měla tak brutální šok z tohodle způsobu vazby že jsme fakt nemohla ani dejchat natož mluvit.

Jeli jsme do Ohavče, tam si dali kafčo, posbíralo se pár jablek. A ono bylo najednou půl 11. Takže domů ohrát oběd a na chvíli dáchnout.

Odpoledne na 4h jsme šli k bývalému Pennny kde otvírali nové elektro a hráli tam Maxíci. Maruška se vyblbla , vyřádila na skákacím hradě. Pak jsme šli do Tesca pro večeři do ruky a na WC. Potkali Horákovi a s nimi šli okolo rybníka domů. Než jsme doťapali dom a vyvenčili Ťapinu bylo zas po 20h.

0 komentářů: