sobota 30. ledna 2010

30.1.2010 Sobotní řádění



Maruška se probudila s brekem, že ji Ťapina leží na peřině a nemůže se přikrýt.. no ležela tam s prominutím jak k…. :o)))Pak Marušce došlo, že ke tam Ťapina vlastně, neboť přišla s Jindrou až v noci a to bylo jásotu. Dopoledne jsem uvařila a šli jsme ven na prochajdu. Jindra vyhazoval přes 2 hodiny sníh od garáže aby vůbec vyjel…Maruška usnula před obědem, čestrvej vzduch jí zmohl. Tak jsme jedli dýl, pak vyprovodili Jindru ke garáži, jel hrát na ples.

Udělali si ještě prochajdu po náměstíčku v závějích.








Maruška měří Ťapinu



Večer jsme vytáhla svých pár serepetiček, druhé světlo mám ještě doma a rupla žárovka tak tady svítí jen 225w jedna. Tak aspoň pár atmoškových… jsou tam i rozmazaný,ale takový ksichtíky se špatně mažou :o))) Proberu to až bude čas. Focení byl masakr.Když jsem vešela rovnala pozadí, Ťapina mi na něm pořád stála a ně to nešlo. Když se zadařilo, nechtěla být tam co Maruška, abych je teda vyfotila spolu. Když Maruška nespolupracovala a dělala si ze mě kůlnu tak byla pryč. Jen co Maruška byla ukecána úplatky a chvíli spolupracovala, tak mi tam zas Ťapina lezla, ale ne k ní ,ale před objektiv, tu tam byla hlava, tu ocas, tu zadek….snad z toho vyberu pár kousků.. No a jen co jsem skládala pozadí tak Ťapina na něm zase neustále stála, při focení néé a nebo blbě :o))) Maruška si snědla kukačku za odměnu, vykoupala a vytuhla před mlíkem :o)))







Všechny fotky TADY ale fakt i ty mázlý a i ty kde se plete Ťapina

5 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Já bych chtěla umět vyfotit "pár takových mázlých"...

Dadouch řekl(a)...

Teda Liduš, Ty už máš i světla? No už jsem tu dlouho nebyla, tak budu muset dočítat ;o) Nádherné fotky, jde Ti to moc dobře...

Barbarkaaa Liduš řekl(a)...

Ba ne Daši, to je jen jedna halogenka a jeden deštník, přidělaný na stativu, první vyplata teprve bude, zatím jsme rádi že vyžijem :o))))

Anna Kulacs řekl(a)...

krásne fotky

Anonymní řekl(a)...

máš nádherný fotky,a koukám že i když sotva vyžijete umíte si života užívat jen tak dál fandím ti moc moc papagaja