neděle 16. května 2010

16.5,2010 prostě neděle :o)






Je neděle, Vstáváme a Jindra s Ťapinou už jsou pryč, měl koupený červíky na ryby, že půjde po poslední noční a ono lilo, tak vyrazili v neděli ráno než jsme přišli z plavaní. Maruška to nevěděla a tak brečela, že strejda s Ťapinou nepřijeli. Tak jsem ji to vysvětlila, a už se těšila na kapříka. Jindra ho chytil ještě než jsme dorazili do bazénu, měl je 47 ale vzal, ho protože sežral háček a tak by chcíp . Tak to Maruška hned všem vykládala, že sněd háček a že teď ho sníme my. Cestou domů my tvrdila, že chytil dva, nemohla skousnout, že jen jednoho, když jsme se jí ptala proč, tak mí řekla „protože mám hroznej hlad „ :o))))

Dnes to na plavču bylo trochu volnější , fotili jsme se pod vodou . Po plavču jsme ještě řádili v brouzdališti,nepospíchali, jsme když byl Jindra na rybách a hlavně včela jsme díky oslavě nebyli řádně venku a spolu tak abychom se užili. Na šatně Maruška obdivovala miminko. Najednou povídá „podivej, támhle jde další „ a na kraji kabinky stál prcek tak roční co vypadal, že právě začal chodit. Ale Maruška to že ho vidí, řekla s takovou láskou.,že se mi chtělo brečet, zas… ona prostě tak miluje děti. Jakmile vidí nějaké prtě samotné,hned se ptá, kde má (nebo kde máš) maminku, nebo tatínka . Někdy se ptá třeba jen když má maminku, kde má tatínka, už nějak chápe kompletnost rodiny. A když je úplně sám,nebo spíš ona nevidí, kde má rodiče, tak má velký starosti , že se ztratil. Ona má táák veliký srdíčko.

Cestou domů jsme ještě setřela chodbu u bytu a pobrala zas nějaký věci. Jindra mezi tím přijel a tak jsem klofla kapra a uvařila rychlooběd. Jindra se olizoval až za ušima :o)) Pak jsme šli lehnout. Oba byli zlatí. Nechali mě dospat dýl, kvůli noční. Jindra dal Marušce na potichoučku svý obr sluchátka a pustil ji v TV Betovena, ona ho miluje. Byla k sežrání,ale vyfotit jsem ji nestihla. Pořád jsme slyšela jak u toho žbruní, taky celý zbytek odpoledne pak lítala čůrat, žéééé. Dali jsme si zákusky a kafčo a mohli jet k našim, zase nastal čas práce.

0 komentářů: