čtvrtek 5. března 2009

5.3.2009 Zubař

Dnes jsme vyrazili k našim už dopoledne, já jsem k nim dala Marušku a ťapala k zubaři, kde jsme se omluvila za pondělní absenci , jsem totiž. Den poté v úterý jsem právě zjistila, že jsem tam měla v pondělí být …. no s tou bolestí hlavy co jsem měla v pondělí jsem se nedobelhala ani na záchod, natož na druhý konec města…..


Vzhledem k mé bolesti hlavy mě moc netrápil a spravil mi jen malou díru, no i ta malá díra násobená bolestí hlavy byla dostačující záhul.



V poledne jsem Marušku uspávala, ač byla unavená, že oči jak švírky, motala se odpadávala, protože jí nebylo akorát ,tak jsem dvakrát usnula dřív jak ona a Maruška už skotačila po babičkách. Po obědě jsem fotila věcičky co jsme v nich fotili dětičky na prezentaci na webu. Maruška pomáhala. Babička si vzala Marušku odpoledne ven a koupila ji novou bundu, vypadá v ní jak záchranář, neb je červená a Maruška v nich má ramena jak chlapák. Jelikož v poledne z postele zdrhala , tak ji přivezli na kočárku spící, to už se nám dloooouho nestalo. Celej den povídala, smála se, no naše beruška plná štěstí. Měla odpoledne průjem a byla trošku unavená, ale stále úžasná. Dnes si užila řáchání ve vaně , dnes si ho užila , protože jsme spali u našich , kvůli rannímu plavání.

1 komentářů:

Dadouch řekl(a)...

Jedna fotka hezčí něž druhá, ta lampa má zajímavý úhel pohledu ;o)