sobota 7. března 2009

7.3.2009 Kočky kam se podíváš



Maruška stále není ve své kůžičce a tak se dopoledne bylo podobné jednomu velkému boji. Já krk v jednom ohni a Maruška dnes neposlouchala a já se dorazila do němoty, myslím hlasově. Před obědem byl boj neb chtěla polívku jež jsem vařila na poledne a zároveň chovat. Nešlo vysvětlit, že to najednou nejde, byla unavená. Nakonec se zadařilo dovařit polívku a posadit k ní Marušku ke stolu. Jen mě až večer došlo po tom bojí co na ní bylo jiný, že jí něco chybělo. Já v tom boji zapoměla tu mlíkačku ochutit octem. Když se Maruška vyspala tak jsme se ustrojili a měli sraz s tetou Marii u Kauflandu, museli jsme kocourovi koupit granule. Když jsme šli k autu tak Maruška chtěla smrkat, já si na poslední chvíli vyměnila spodky, a tam nebyla kapsa, tak jsem byla ostuda bez kapesníku. Tak jí říkám, že v Kauflandu hnedla koupíme a ona na to. „maminka nemá kapesník, vyfoukám u babiky“ Tak jak si v autě povídáme a říkám jí co budeme dělat, tak mluvím: „Jedeme ke Kauflandu, tam čeká teta Marie, tam koupíme kocourkovi granule..“a Maruška do toho „kapesníky koupíme“ Fakt už je s ní príma pokec.

V Ohavči jak jinak, Maruška totálně šťasná, kocour vykulenej, ale tase si to u něj vyžehlí tím, že to stále krmí. A když ho veme a kousek poponese, to je štasná jak blecha. Tady u toho hlásila „dám kočiku mamince“




Oficiální hon na kocoura. Pořád chtěla chodit v gumákách, a kocour chudák neměl chvíli klidu a Maruška v sedmém nebi. Tam se mi trochu vzpamatovaly hlasivky, neb jsem nemusela mluvit, ale čtením pohádky , ke konci šeptáním, jsme se zase umlčela.



2 komentářů:

Janiko řekl(a)...

Jééé kdo je větší?Kocour nebo Maruška??krásné fotky.

Dadouch řekl(a)...

Parádní fotodokumentace ;o) Hlavně ať je Vám holky brzy lépe ;o)