neděle 19. dubna 2009

17.4.2009 Ponožky na nožky

Dopoledne jsme byli plavčit. Maruška zase řádila jak vodní dělo. Pak jsme to vzali přes město, ale dnes autem, nespali jsme u taťky,vlítla jsem do města neb jsem nutně potřebovala koupit ponožky. Já je všechny dala Petrovi, měl troje denně a byly všude, tam kde je stáhnul, tam povětšinou zůstaly ležet dokud jsme je nesebrala. Místo aby si je uklidil, někdy jo,ale většinou zůstaly ležet tam kde padly. Při jeho problémy s nohama spíš stály, když si je nevyměnil,a díry na každý udělal pomalu na první vzití. Ať jich bylo v balíku za dvacku 5párů, nebo jeden pár za dvacku.Tak jsem mu je všechny dala, nechala jsem si jen těch pár teplejších a kvalitnějších od mamči. Teď nastalo teplo a já zjistila že nemám ponožky. Tož jsem zainventovala a 6 páru po 13kč koupila. pro mě to byla investice a výprava, jako když si jde někdo kupovat novej jarní svetřík za 500 a víc v butiku. Směju se, beru to s nadhledem.. jednou bude líp…. Tak mám zase v čem chodit. Na náměstí prodávaly kytky, vždycjy tohle dobou jsem z toho našeho pidi rozpočtu nějaký koupila a nějaký napěstovala aby náš obr balkon kvetl. Letos žádný kytky nebudou, i když byly vždycky tak nádherný je za nima tlustá čára.. podstatný je, že teď mi kvete dušička.



Než mi skončila parkovačka tak jsme se zastavili u bývalé sousedky Hanky a Šaryka. Marušce se moc zamlouval Šarykův medvěd.


Na oběd k taťkovi, uvařil nám něco na způsob guláše z masový konzervy. Maruška dlabala jak o život, holt bude po nás, co voní gulášem, to je príma. Tohle vejce v balíčku čekalo na nás od naší kamarádky Blanky. Došlo až z Liberce, Bláňa je moooc šikovná.


Po šlofíku a odpoledním kafču jsme vyrazili s dědou na zmrzku. I když se totálně ochladilo, Marušce to vůbec nevadilo.


Dokonce mám i utekla a začala nám balit chlapy.. no jaro je tady… :oDDD Večer byla tak vyřízená, že mi usnula s okamžikem položení do postýlky. A my si dali pohodový povídavý kafčo s Jindrou.

0 komentářů: