sobota 4. dubna 2009

4.44.2009 velikonoční jarmark sobota

Ranní kafe s naší partičkou chutná víkendově a vzácně, za ta léta jsme jich vypili a všechny byly fajn, v dobrým, ve zlým, ve víkendech plných zážitků. Teď je to přesně 10 let co s nima jezdím na jarmark a bylo to úžasných 10 let. teploty trhaly rekordy, bylo jak v létě a fronta na pokladně opadla až v půl 4 odpoledne. stihla jsem jen 2 rychlý pokecy s Blankou. A dlouho slibovanou medovinu, co na mí vždycky na ICQ máme chuť.






Pár rychlocvaků. fakt jsme se z brány nehli co bylo za nášvih.


Ale chvila na to, pokecat s přáteli se vždycky našla, jen někteří nepřijeli, třeba zrovna kobližkáři Hynkovi se rozbilo auto těsně před jarmarkem. Tak aspoň zátiší z jeho voňavého stánku, kde za něj vyráběla koblížky náhrada.


Hodně nezvyklý pohled,ale z vedra a z probíhání dámského cyklu, mi bylo nárazově hodně špatně, neměla jsem sílu ani nějak ze sebe stáhnout kostým tak řídil můj druhej táta. Nikdy nikomu auto nepůjčuju, ale když je stav nouze, tak tátovi jo. Že je to zrovna 10 let, co se známe a jezdíme, tak jsme po cestě vzpomínali ta časy, kdy nás jezdilo ještě třeba i 12. Šmankote, to byly doby, na tohle se nedá zapomenout a kdybychom sepsali, co jsme v tý partě vyváděli, tak bychom trumfli prodejem i Harryho Potera. jelikož nás bylo málo, jeli jsme spát do Lomnice, pro 3lidi fakt nemělo cenu roztápět chatu a vymetat komín a byli jsme utahaný k¨jako koťata. Ještě jsme se stavili u mladého na baráku, já vám mám skvělého bráchu, i když je adoptovanej. Úplně jsem zapoměla co mi řek, když jsme přijeli, ale vzalo mě to za srdíčko. Prostě fakt moje druhá rodina. Přijeli jsme padli jsme a usnuli hromadně u telky na gauči. teprve v před 9vátou jsme se s příchodem. Béďi mladšího s Kubou zmohli a uvařili káfo, a že na něm o jarmarkách přežíváme. Přivedli spolu i jejich úžasného psa Flíčka. S bráchou a Kubajzem jsme vypili kafe a pak šli do rokáče zase na jedno, za chvili jsme byli zpět a šli chrnět, páč jsme byli K.O.

2 komentářů:

Jeje řekl(a)...

orel uzasny!

Dadouch řekl(a)...

Opět parádní fotodokumentace a kostým Ti moc sluší, je nádhernej ;o)