úterý 28. července 2009

28.7.2009 zas príma den

Pohodový dopoledne u kafča a melounový párty holky si hrály, prostě pohoda.. já vím že je ta fotka tmavá, že letí ale mýmu srdíčku říká to „něco“ K obědu jsme dojedli lazaně , prostě pohoda:o))) Loučení opět se se slzami. Maruška mi vždycky doma brečí, že nechce domů , ale zaplať ten nahoře že už ne proto, že se bojí táty,ale protože by byla nejradši pořád se strejdou a Ťapi, u našich , venku, prostě kdekoliv jinde než v našem pidibytě. Miluje společnost a miluje ty co jí obklopují…


Podobná byla včera, ale když mě pořád fascinuje ta láska těch našich holek. kapinko opřený čenich o Maruščinu ručku a čeká co jí Maruška dá a ta se vždycky podělí i když někdy má zákaz stejnak své kamarádce propasuje….




Když se vyspala , vydali jsme se směr město a já si konečně stihla koupit voskovky na látky tak budu moct tvořit. S marušiným tempem jsem totiž do toho obchodu už dvakrát dorazila přesně v hodinu kdy zavírali.. no dnes zavírali až za 5 minut :o))))))) pak jsme se stavili na zmrzlinu, Maruška jí snědla sotva půlku a letěla se družit s jakýmsi klukem. Ona je úžasně komunikativní a to i v porovnání s ostaními dětmi,pořád někoho zdraví, seznamuje se, každého se ptá co to má, zdali jí to půjčí, vodí se s dětmi za ruku (někdy by s nimi nejradši odešla) .. Tady na fotce mě začala okupovat hru pod schody Dragouna, nemohla jsme jí otamtud dostat, prý „řídím auto“ pak odstrkovala děti od výlohy hračkářství kde mají toto velkého krtečka se slovy „můj krteček“ ač nebyl její a byl za výlohou tak si ho bránila :o))) do toho pronesla že „vyženila mouchu“ s nima se člověk fakt nenudí :o))))


Tady se lámala do potravin, kde už počítali tržbu, měli jen zavřenou mříž. Cpala se přes mříže a ptala se, zda mají nanuky a lízátka :o)))




v rychlosti jsem pročetla na bráně kdože to umřel a Maruška mi okamžitě zrhla na hřiště . Ten ohromnej žebřík vysoký skoro 2 metry s takhle velkýma rozestupama vedoucí na klouzačku dnes začala překonávat sama i to přehoupnutí nahoře. Je z ní šplhavec….








K našim jsme opět dorazili těsně před večerníčkem. Tak jsem si odfrkla a vyrazili jsme k rybníku. Normálně už chodíme domů,ale ted jsou tak krásný letní večery….a mamča už měla nakrájený chleba tak jsme šli ještě na ryby.. původně na kachny, ale ty se kamsi vytratily. Teď se tam jen vaří voda od kaprů a pro sousto chleba lezou pomalu až na břeh. Maruška až radostně pištěla, když se vždycky kapři otáčeli směr hloubka a cákali tak, že jsme odcházeli fakt namočený. Ta poslední je dokumentační, takhle musí mamča držet Marušku, jinak by se za těma kaprama vrhla :o))) Mamča mi povídala , že to bylo to nejhezčí z celého dne…škoda že jen to….









Pak bezpodmínečně zastavení na velkém hřišti, když ho přimo míjíme, není možné projít bez použití….

Se zastávkou v Kauflandu jež byla super rychlá jsme domů dorazili v půl desátý, ale Maruška byla vyběhaná a já nasycená atmosférou letního večera. Sice jsme pak už trochu bojovali,a le to spíše s tím , že Maruška chtěla spát u strejdy. Nesli jsme tam hranolky do mrazáku ulovené v akci a stejnak budou třeba když jsme tak hezky nadili mrazák kuřaty.. a Maruška nechěla domů …ale když už jste tam byli , usnula jak špalek.





1 komentářů:

Kateřina řekl(a)...

Krásný fotky!!!!