pondělí 21. dubna 2008

21.4.2008 Kachny a jaro


"Tak co kdo tam vleze první?" úlovek na cestě domů. Půvosně jsme je fotila nad břehem, pak slezla k Cidlině a nakonec mě nechali jít poměrně blízko, ale takovýho maniaka asi ještě neviděli.

No a pokračujem k domovu a najednou na mě vybafne tahle barevná kombinace. Tulipány byly z boku, ale říkám si, lepší než nic, tak cpu výsuvnej objektiv za oka plotu a nakláním co to jde. Pár fotek a najednou lup. Branka povolila, zkoušeli jsme ji zadělat a nic, prostě nešla, kvalitně by to šlo jen z druhé strany, ze strany majitelů, bylo to jen na slabej drátek a zarvat zpět na petlici to šlo jen z druhé strany. Teď dílema, odejít, kde jim to hlásit, ať si to zavřou, když už je to otevřený udělat tu fotku z lepší strany..... Nakonec projekt zvítězil :o)))) to jsem prostě musela. Tak jsem tam vlítla, čtyřikrát cvakla a šup zas ze zahrádky ven. Nakonec jsme tiše odešli, protože jsme nevykoumali ke kterému baráku ta zahrádka patří, je to jakoby hodně na rohu a jsou tam baráky eventuelních majitelů 3. No ale fotku mááám ač mi kachny připadají lepší, tohle je prostě fotka s příběhem o projektu.

12 komentářů:

Barbora řekl(a)...

Ty kachny jsou dokonalý a ten popisek k tomu perfektně sedí :-)) Super!

Kičína řekl(a)...

Dobře jsem se zasmála, tak nejdřív jim rozebereš plot a pak se ještě oháníš ušlechtilým posláním fotografa a nakonec odchod po anglicku:-))) Asi bych to udělala navlas stejně, tulipány za to stály

Anonymní řekl(a)...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Vinho, I hope you enjoy. The address is http://vinho-brasil.blogspot.com. A hug.

katcha řekl(a)...

vypadá to,jako když si poslouchala jejich rozhovor na tajný schůzce,jako taková novinářka pro bulvár,super

Pavlína Peroutková řekl(a)...

tak to je BOMBA fotka s těma kachnama, kachny a ještě jez..

katcha řekl(a)...

http://brandysek.wz.cz/okoli_cabarna.php

ptáčka a jiné jsem olovila tady

Mony řekl(a)...

Kachny špica....

Iva Veselá řekl(a)...

Krásné kachyny, fakt to vypadá že si povídají

Lucka73 řekl(a)...

Kachny josu boží a tvoje touha zdupat cizí zahrádku, jak koukám, nezdolná... :oDDDDDDD

Dadouch řekl(a)...

Ty kachny jsou parádní.... fakt supeeer

Lesana řekl(a)...

Kachny jsou skvělé!

dib řekl(a)...

áááá, tak barbarkaa už pro projekt už i ničí :-)
kachny jsou bezvadné!