čtvrtek 8. července 2010

8.7.2010 vegáč








Mamča s Taťkou jeli za ranního kuropění směr Sokolov, taková dovča za příbuznými. Tak jsme s babičkou vegetily samy. Čekaly jsme na Marušku, noc měla divokou a já s ní , tak slečna vyspávala do 9h a to jsme ji ještě budili. Pak jsem je vezla do Ohavče. A tam jsme povegetili,jezdit dom už nemělo cenu. Marušce jsme udělala bazén.

Maruška našla čerstvě mrvou lasičku, nadšeně mě k ní táhla ukázat že něco našla ,to bylo nadšení , chtěla ji vzít . Vysvětluju že ji nemůžeme vzít , že už není živá, že už po mi skáčou mouchy a táak.Tak jsem ji pohřbila letem do pole. A Maruška hned potom začala volat „maminko vem mě“ ….. vlítla do zahrádky naboso v tom nadšení a už ji asi do ťapek tlačila horká, vysušená hlína. Dodala…..."….. mě můžeš, já jsem živá" :oDDDD Čímž nás rozsekala smíchy všechny tři.

Jindra si odpoledne vzal Marušku, jednou jsem fungovali jako normální rodinka.jen jsme chudáka Marušku nechtěně šokovala .Ona prostě říká Jindrovi někdy hodnej táta, táťka, strejda. Tak jsem jí vysvětlovala , že já půjdu teď do práce, odpoledne si pro ní přijede táta a dá ji spinkat večer a až se vzbudí, budu tam já, že přijedu po práci za nima. Jenže jsme řekla jen táta a Maruška začala brečet,ona si myslela, že ten jak mu říká zlobivej. Protože říkala. „já nechci k tátovi on je moc divokej“ na to prosím přišla sama, ale dobře .Když jsme jí upřesnila že Jindra, hned se začala tetelit radostí….

2 komentářů:

Siťa (PST Designs) řekl(a)...

ta ohnivá lilie se mi moooc líbí

Andrea řekl(a)...

to je děsný...že se ho tak bojí...snad jí to jindra vynahradí...