středa 26. listopadu 2008

26.11.2008 Vůně sava....

Dopoledne jsem byla v Ohavči pro auto věcí, aby se přemisťování hýbalo. Chudák kocour měl mazlící absták , co tam všechno zapadlo sněhem, tak se tam už na zahradu každý víkend nejezdí. On vrněl tak, že se snad klepala celá stodola v základech. Takhle tam se mnou pobýval (teda pokud se mi jako většinu času nepletl pod nohama)


Auto jsme vyložila v kutlochu a šla na oběd. Pak hodit pidi šlofíka s Maruškou. Po obědě přijeli na kafčo mamčini známí s paní pracovala v Libošovicích a taky Barunka. Všichni jsme dali čaj nebo kafčo a zbytek Maruščinýho dortu. Pak Bára jela s Maruškou na procházku a já šla makat.


Jela jsem do bytu drbat koupelnu, zapomněla jsem si koupit rukavice a do těch jetých co tam byly se mi fakt lízt nechtělo. Tak jsem vydrbala koupenovej kout a dlaždičky těma nejhoršíma chemikáliema a drátěnkou jen aby to šlo. Tekla ze všeho černá voda, ale už je voňavá… no teda…..chlorovaná po savu jež přišlo ve finále, ale už se leskne ….teda alespoň co únava materiálu a moje bolavý ruce dovolili. A fotka… mě bylo divný. proč je celá baterie omotaná pytlíkem z Tesca, tak jsem ho sundala a ono tohle…..sakra to byla domácnost.. doufám, že se ten pidičudlík dá koupit, bo tam nechci mít při sprchování prst :o)))))

0 komentářů: