pátek 18. září 2009

18.9.2009 mlsná tlamička

To se mi stalo poprvé , že jsem nechala ve čtečce kartu. Po dlouhý letních prázdninách jsme zase šli poprvé plavat. bylo to parádní, no fotku nemám , žééé. Děti si hrály krásně v herně.. fotku nemám…stavili jsme se u dědy na chvilku , dojeli kousek od sídliště pro levnější benzín ať odpoledne nemusíme, koupili v zahradním centru u vlasáče to co mamča potřebovala přivézt , pak zajeli do Lídla pro plínky na noc a jogurty a pár prkotin s neskutečným součtem a hurá domů na oběd. Dnes jsme teda byla akčně zcestovalé. Maruška se vyspala, a jelikož mamča chtěla dovézt hnojivo a zeminu tak jsme vzali i Jindru a jeli do Ohavče . Včera se zas byly pracovní povinnosti , tak jsme se neviděli. Maruška nadšená že je vidí a já jak by smet, jen Maruška to huláká do celého světa. Holky byla fakt akční. Ťapi si protáhla kosti a Maruška jí následovala. Vyváděli spolu tradičně a úžasně. Nejvíc jsme se nasmáli když Ťapinka hrabala cosí na dvoře a u plotu, nějakou myšku tam asi cítila . Maruška strčila hlavu k ní a ptala se Ťapinky „co to tam hledáš? „ :o)))))))

Po večerníčku jsme šli ještě na chvilku pouštět draka , neboť jsme to Marušce slíbila, celé dopoledne se ptala , kdy zas půjdeme. Ač byl vítr už ho udržela sama aniž by jí uletěl. byla nadšená, že to ukáže strejdovi jak pouští draka. Úplně jsme zapomněla na včerejší kouzelná slovička od Marušky, Když pouštěla draka v druhém zápalu, kdy jí to vážně už bavilo tak mi povídala. „Děkuju maminko za draka, moc se mi líbí drak . umím s ním lítat, mě se to líbí, děkuju maminko“ To R má malinko spolknutý, ale je tam. je to zlatíčko.


Pak jsme jeli dom a počkali na Jindru až si skočí domů, přinesl Marušce svatební koláčky. Nabídla mě jeden, jestli Jindrovi to nevím. cestou domů teda ještě vykládala, že musí nabídnout strejdovi , u auta dokonce letěla 5 metrů za nějakou paní jen aby ji nabídla. Ta nechtěla . No ale domů už nedonesla ani jeden, jen konstatovala. „byly moooc dobrý , moc mě to chutnalo, nenabídnu „ :o)))))) opice. tady se mi vybavuje babiččíno „co má huba sama ráda, nepotřebuje kamaráda.“ Doma nemohla dočkat, než posbírám zbytek věcí , šli jsme totiž spát k Jindrovi, to bylo radosti.

0 komentářů: