neděle 7. září 2008

Freebie : WaterLOProject - At The Grandma´s BackYard

Kopíruji opět geniální text od Siti:
Takže.... výlet na skládku jaderného odpadu se nevydařil. Většina holek nechtěla přeskočit nízký, pouze třímetrový plot s pěti liniemi světélkujícího ostnatého drátu, další se bály těch roztomilých dobrmanů, jejichž doběla usliněné mordy velmi zřetelně ukazovaly, že se psíci nalemtali bublifuku, no co budu říkat.... dokonce ani do obyčejného sběrného dvora jsem je nedokopala. Bály se, že by si je tam nechali s odůvodněním, že patří do starého železa...

Nakonec jsme společně horlivě hledaly náhradní téma, kde stěžejním bodem kolem kterého se vše odvíjelo, byla Barbarčina kadibudka. Nakonec jsme se shodly na tématu Babiččin dvoreček. Babička je stará a zapomnětlivá, při úklidu kuchyně nechala pár věcí moknout na dvoře, jako třeba mlýnky.

Nakonec je potřeba zmínit důležitý detail, a to že v kitu máte i umělecky zpracované zrní, které se při zvětšení stává granulemi pro králíky, při ještě větším přiblížení jsou z něj granule pro kozy a když to celé v ideálním zvětšení obarvíte na černo, případně černohnědo, získáváte epesní univerzální, vysoce umělecky kvalitní bobky. Vivat!



Moje z tohoto kitu a včerejší fotky....
KREDIT

0 komentářů: