pátek 2. května 2008

1.5.2008 Lavičky a JIPka


Trocha nostalgie, po vykopání starého husákova hřiště co neodpovídá EU dnes instalovali nové lavičky, snad na přání místo hřiště zatím hromadu laviček i stoly, protože se to schází sbor členek místního mínění a dost velký, tak aby měly tetky kde drbat :o))))


Strašný šok, maminka se nám složila před očima, nemoc a nervy z toho co vyváděl Petr tomu moc nepřidaly , já volala 112 a matičku si nechali na JIPce. Radši bych to fotila jen tak, dokumentačně, jedna z posledních starých budov jičínské nemocnice. Všude nemocnice ruší jen v Jičíně se staví ohromný moderní komplex. Tam za temi dveřmi je má zlatá maminečka...

4 komentářů:

Michaela K. řekl(a)...

jej barbarko, ty to nemas jednoduchy, posilam hooodne moc sily. At uz to vsechno hergot zkonci, vzdyt ty si holka tak zaslouzis bejt stastna a v pohode.
Preju at je mamca brzo v pohode a vse zly se v dobry obrati.

Lucka73 řekl(a)...

I já se přidávám - nejdřív, ať jde maminka brzy z JIPky na "normální" pokoj a pak, ať už je jen a jen všechno v pořádku.
Pozdrabuj jí od nás - že na ní myslí spousta lidí a drží jí palce. Má úžasnou dceru a není důvod se bát, že bys nezvládla, co ti život přináší. Ať se nebojí - TY to zmákneš a s přehledem!!!

(jen sebrat sílu a odvahu to rozseknout- ale to je jen otázka času)

Lesana řekl(a)...

taky se přidávám k držení palců tvé mamince.

klarissa řekl(a)...

....bude líp...uvidíš....záleží jen tobě KDY....mamce držím pěsti, ať je brzo doma...