pondělí 24. listopadu 2008

24.11.2008 Budiž světlo a bylo světlo ...

Dnes jsem dopoledne vyrazila do kutlochu , původně jsem chtěla vézt auto věcí , ale bylo tak zamrzlé pod tou haldou sněhu , že jsem myla ráda, že jsem otevřela jedny dveře. Jela jsem tedy bez ničeho , akorát jsem se tam srazila s autem ČEZU akorát přivezli namontovat hodiny. Tak jsem konečně mohla rozsvítit, ale jen v předsíni , pak jsem dostala záchvat smíchu. Protože jsem si nikde jinde nemohla rozsvítit, zbylé 3 žárovky si ti, co vystěhovávali byt taky vzali. To aby vyžili do příští výplaty asi. Vždyť je to takových 30 korun ty tři žárovky :o))))) Vydrbala jsme tam podlahu v koupelně od malování, neb jsem tam konečně viděla a vytřela savem, páč to bylo také blééé :o)))) Pak jsem jela na oběd. Po obědě jsem naložila auto a jela do Kauflandu pro ty žárovky.


Fotka těžce dokumentační, ale přesně vystihuje den, už svítím, jen jsem si na to musela koupit nástroje :o)))) Do bytu jsem přivezla auto věcí, položila v koupelně koberec, protože dlažba je stará, zašlá a ledová a vyrovnala věci kam patří, povedla se mi většina co tam byla navežená. Dnes jsem tam poprvé mohla být do tmy, tak jsem toho udělala víc. Zítra si dám pauzu . Maruška má narozeniny budu totálně na měkko a chci si tu mou holčičku a její den zítra užít. Tak moc to letí….



Někdo ze vchodu vedle se taky stěhoval. Jsem tam teda drze zaparkovala, neb nebudu nosít krabice těžké až z ulice vedle. Stejnak se tam už prd dělo :o))))

0 komentářů: