pondělí 2. března 2009

2.3.2009 Bolehlav

Dnes vám toho moc nenapíšu, celý den mě bolela hlava jak střep, že jsem ani neviděla. Maruška byla zlatá, dostala snídani dělanou škvírkami očí a pustila jsem ji pohádku. Krásně si sama hrála a dívala se na pohádku. Pak jsme slupli oběd, já umyla nádobí a po obědě jsme zalehli obě.


Nebylo to lepší, ale potřebovali jsme obě nutně na vzduch a pro chleba, tak jsme vyrazili směr sídliště. Mám i fotky s lepším výrazem,ale tady je to takový vykuk. Koupili jsem chlebíček a rohlíky a šli k našim se ohřát. U papírnictví u druhé ZŠ jsme viděla taťku. říkám Marušce k do to jde, a ona hned chtěla za ním utíkat, nevyndávala jsem ji, říkám že dědu dojedem a nedočkavá Maruška hned volala „dědooo“ tak jsme šli kousek spolu, Maruška se ptala „deš s náma? „ ale nešel, šel opět na pivo :o(((( Maruška hned ve dveřích volala „dobý den“ „poďte dál“ Radila jak drak a vnesla jim tam zase energii a radost. Jak je zvyklá už na studenej odchov, tak se pořád svlíkal do naha, že je jí teplo, a to tam mají 25stupňu, co bude dělat v srpnu v poledne nevím :o))) Cestou domů jsme se stavili pro pár maličkostí na vařeni v Kauflandu. Nechali jsme tem padesátikorunu a šli domů. Před spaním chtěla Maruška volat Báře, chtěla se zeptat, kdy zas „pojedeme se sedakou , budou děti“ vzpomínala na focení a děti, že si měla s kým hrát. ještě že nám Bára zařídila zprovoznění mikrofonu, jak by chidák Maruška psala , když to neumí :o))) Pod štourala špejlí do reptáku se slovy „Báo pocem“ :o))))

Pohled do parku přes zeď hodně nezvyklý, ještě nedávno byly za zdí veliké stromy. Teď stařičký zámecký park předělávají, skoro celý ho vykáceli.




večer jsem se pokusila o soutěžní na téma silueta, taková jen pro účast, tahle není soutěžní.

3 komentářů:

Jill řekl(a)...

ta poslední fotka je pěkná a líbí se mi ten domeček na té první, je takovej umáčknutej, ale má svoje místečko.

Brabarkaa opravena. Promiň.

Dadouch řekl(a)...

Liduš ta silueta je bomba, proč není v soutěži????? Maruška opět kouzelná, je to takový rarášek ;o) A ta první fotka je nádherná.
PS: Díky za návštěvu u mě na blogu a za komentáře ...........

Family Foto řekl(a)...

Barbarko super silueta, skvělý nápad!!!!