čtvrtek 9. července 2009

9.7.2009 Malá parádnice.

Je pondělí a já dopisuju teprvá čtvrtek a zjišťuji jakou mám ohromnou sklerozu. Už ani nevím co jsme dělali dopoledne, asi nějaká klasika,a le jinak výkladní skříň . Podle těch bot si jen pamatuju, že Jindra měl nějaký zařizování a na kafčo k nám dorazila mamča, nebyla tu už moc dlouho, je to přes celé město a zdravotní potvůrky jí to moc nedovolují. Ale byůa kdesi po mudrech či po úřadech tak došla až k nám. Maruška tady chodila v jejích pantoflích a byla nadšená.

pak jsme vyrazili s mamčou směr sídliště přes Kauf, pro banány, jedna z mála strav po které se mamče nic nebouří :O((((( a jeden obchůdek bokem města, kousek u Kaufu, kder mi mamča koupila kaťata a moje tělo 60-90-90 se do nich o kousek nezmastilo. tak jsme to tam byly vyměnit a místo toho jsem, si odnesla dvoje ¾ po 60kč. Kleply mě tam do očí jedny koukavý šatečky pro Marušku a jak jsem zjistila, že stojí pouhých 25kč , tak byly hned v košíku.


Maruška byla nadšená, že má „proužkovaný“ a „sukýnku mám“ okamžitě si je navlíkla a šla si pustit věž a začala se vlnit u country- :o))) Tady na té fotce bojuje s cedulkou. Najednou zjistila, že ji tam má, udělala pár pohybů hadí ženy a z těch zad jí utrhla :o))) To že ji tam určitě škrábala ta plastová spojka, to už jí bylo fuk :o)))




ač byl už večer, nemohli jsme ji ze šatů dostat, to nemá po mě, ale po babičce :o))) Tak jsem ji pod mě natáhla aspoň rifle. Dohromady to šlo, neb je to takové tričko delší proužkované. nahože u lip bylo tak nádherný večerní světlo, že jsem jí chtěla vyfotit u stromů, najednou že šaty nechce, začala je ze sebe sápat a přes mé protesty mi za chvíli zdrhala do půl těla jen v riflích. Povedlo se mi ji dohnat oblíknout a světe div se, ona začala sama pózovat. tak vznikla tahle srdcovka. Tím vznikl první den díry na blogu, neb jsem si večer s téhle série scrapla hned 3 fotky. Do nového úžasného kitu od PSTdesign

0 komentářů: