neděle 13. září 2009

13.9.2009 na nákupech


Dnes to bude na pár vět, nějak nezvládnu víc, pořád mám u toho mokrý oči. Dopoledne jsme Maruškou babovali a po obědě jeli s Jindrou do Boleslavi jen tak na pidivejlet, že by si eventuelně koupil boty. Místo toho se spíž zajímal, který boty by sedly Marušce . Pak jí koupil dva obr dinosaury. Chtěla jsem aby aspoň jednoho vrátila , velký stál 200 a menší 60. A se slovy ona se chudák nemůže rozhodnout kterého tak koupíme oba. A Maruška dřela 2 dinosaury které sotva unesla, a se svítícíma očičkama putovala k pokladně a oba si za ocas vlekla z krámu. Úplně ji vidím jak stála u regálu a držela toho velkého a nechtěla ho pustit že ho unese, že by ho chtěla. A protože miluje dinosaury , tak ho měla.


Na pozadí nehleďte, prostě dokumentačka. Já koupila v Baumaxu mamče jednu Kalanchoe za 50 a orchideu před odkvětem za 60, tech co už trocho odkvítají. S tím že za tu cenu udělá radost déle než řezaná kytka a pak jí muže napěstovat aby vykvetla znova. Jak už se jí to povedlo. Jindra mamče k svátku jež bude za chvilku koupil tuhle orchideu za cenu pro mě neskutečnou. Úplně se mi vybavuje,jak mi Petr vyčítal až do konce našeho vztahu, že jsem mamče k půlkulatým narozeninám koupila orchideu, za 230kč (tenkrát stávaly tak 300, tyhle) vydržela ji několik měsíců…. V elekrowordu jsme byli jen pro info, ale Maruška si tam řádně pořádila, pořád jsme ji lovila mezi regálama, hodná byla jen u televize s domácím kinem, kde sledovala film o dinosaurech :o))))) Pak jsme prolítli Hypernovu a já pobrala pár základních potravin do zásob, za príma cenu, místo rýže levnější mi v košíku přistála ta opravdu dobrá a chutná,ale dražší…. boj u pokladny jsem nevyhrála. V reálu už si zvykám, že něco u něj nevyhraju, myslím placení a pořizování radostí a tak , že mám chce pomoct. V reálném čase už nebrečím, ale večer doma mi pak tečou slzy jak hráchy.

Jen tak náhodou jsme rozklikla projekt rok zpět Ten samý den rok 2008. Kdo chce může si počíst znova a pak se vůbec nebude divit, že jsme se rozbrečela znova, že tohle už je za náma….

0 komentářů: