středa 13. ledna 2010

13.1.2010 Zima jak má být





Ráno bylo mrazivé. Jen co jsme otevřela dveře, Maruška mi skočila nadšeně okolo krku a uvítala mě. Šla jsme na chvilinku zdřámnout, než mě přestanou z největšího brnět nohy. Chvíli jsme si v posteli povídali, ale usínala jsem u toho no :o))) Hodinku jsem si dáchla, než se Maruška nasnídala a pak jsme jeli zase za Jindrou. Musel si odskočit na pohřeb , je to přes silnici . Když přišel domů dozvěděl se od známého pohřebáka, že za 2hodiny má pohřeb jeho strejda, rodina ani vědět nedala.Příbuzných tam bylo málo prý..no pří té informovanosti.. Je to smutný, takhle by to nemělo být :o(((( akorát mi přišlo vtipný houkání sanitek před rozlučkovou síní, vypadalo to, jak když to nestihly….

Pak jsme ťapali domů. Ani jsem nemohla už Marušku dotáhnout do do cíle. Ale v závěji spát nebudu, tak byla vůle silnější :o)))) Ještě jsme prohnali kosáky a párkrát sjeli kopec. Najedli se a já šla spááát.

Večer Maruška zlobila jak čertík, a protože jsme ji napomínala. Tak mě posílala do práce…..Tak jsem šla, ne že bych ji chtěla poslouchat.. ale co můžu dělat…

0 komentářů: