čtvrtek 14. ledna 2010

14.1.2010

Nohy se mě v noci mohly zbláznit, ty snad ani nebyly moje,. Boty už si sedly, tohle už je klasika, holt půlkroky po tvrdém betonu no. Ráno mě krásně uvítala Maruška. Potřebovali jsme chytit ranní moč kvůli třileté prohlídce, Maruška super spolupracovala,měla z toho strašnou legraci. Ždímala to ze sebe co to šlo a řechtala se, že to sbírám do skleničky. Tak chtěla pořád ještě :o)))

Pak jsem šla padnout do pelechu a vstala na oběd. Po něm jsme měli čas 3/4hodiny ještě na postel, ale slečna nezavřela pusinku. Pak jsme vyrazili na sáňkách na tříletou prohlídku. Slečna na sáňkách ležela a kochala se okolím :o))) Máme 18,5 kila, 96cm, vidí dobře, slyší co chce :o)))) a mluví až až :o)))))

Pak jsme zajeli do města do lékárny bez poplatku, u nás je prostě pořád poplatek bochník a půl chleba. Udělali pidi nákup a vydali se k nemocnici za dědou. Původní plán byl za Bárou ale tam se vyskytly nějaké zdravotní komplikace :o((( Měli jsme tam jít už dopoledne, ale Jindra musel do práce. A odpoledne komplikace, snad už poslední :o((((

Tak jsme se vystřídali u taťky, a venku zatím dělali na sněhu „blbosti“ jak říká Maruška. No ač po mudrech a nemocnicích, pořádně jsme vyvětrali a vymrzli na vzdoušku.


Tady Maruška pozoruje dědu v okně nemocnice ...

0 komentářů: