neděle 19. dubna 2009

19.4.2009 Lov na čápa

Je neděle,sluníčková…dopoledne jsme vyrazili venčit naše holky. Já Marušku Jindra Ťapulínu. Přiletěl tenhle čáp, zoom okamžitě vyjel na maximum, tak jsem ulovila aspoň něco, jsou to nádherní ptáci.


a tady se Maruška vydala na lov osobně. Chtěla čápa pohladit :o)))) Pak po mém vysvětlení to jaksi vzdala a začala se zas škrábat na podezdívku u plotu, jak jsem ji tam chytala aby nezahučela do kopřiv, tak jsem prošvihla fotky v letu a že letěl krásně a pomalu. Tak snad příště. Holky se fakt vylítaly, obě byly divoký :o)))))




Pak dostal Jindra nápad a zašli jsme na zmrzlinu. Podělili jsme se všichni 4 i s Kapinkou, prostě moc prímový dopoledne. Maruška překvapila, až měla těsně před obědem takovou velkou zmrzlinu tak slupla talíř polívky, dokonce i sama od sebe začala vylizovat talíř se slovy „maminko, mooooc dobý bylo“ Ona polívky miluje a bílý obvzlášť, to má asi po mě. Druhý už nechtěla , tak jsme měli holt jen polívku.


Po obědě jsme nabrali dědu a jeli za makačku do Bydžova do nemocnice. Maruška hned musela dědovi ukázat kde babička hajá a chtěla i přikrýt. Byla sranda jak lezla nahoru a dolů z tý vysoký postele. Paní v nemocnici se na ní moc těšily, až zas přijede, jedna paní na vozíku ji dala malou chlupatou kočičku, hračku. prostě Maruška rozdává radost jen tím jaká je , je to prostě sluníčko pro všechny. Maruška si chtěla na cestu vzít tričko jež dostala od Barunky. Krásný žlutý sluníčkový, bez něho se prostě nechtěla hnout z domu.


Mamča potřebovala mlíčka do kávy, tak jsme před odjezdem zašla do Penny jež se u nemocnice. Koupila Marušce pití, jež se vylilo do batohu a tohle půlkilo jahod za 20kč, byly nádherný veliký a voňavý . Byla neděle a to se vždycky snažíme ozvláštnit nějakou mňamkou , aby byla nedělní. Ale Maruška po příjezdu dom dozrála a kručela tak jsem měla jahody s jogurtem sama a Marušce jsem je nechala na zítra.

3 komentářů:

Petra Jandová řekl(a)...

Parádní čáp.

Aikwen řekl(a)...

To jste holky pěkně ulovily :)

Dadouch řekl(a)...

Maruška rozdává radost nejen kam přijde, ale i z Tvých fotek ;o) Super čáp...