neděle 26. dubna 2009

26.4.2009 Velká nedělní prochajda

Člověk je někdy krásně nevyspalej… I přes probuzení divokou řádící Ťapinkou, se mi ráno chtělo zpívat „Jabko“ hlavně ten refrén myslím . Dali jsme kafčo a každý se vydal za svými povinnostmi. Takhle mě Maruška ráno volala po Skypu. Že je tam Ťapulína, ona si je spletla, ony jsou dost podobné a že se měla dobře a že se jí spínkalo hezky a že má kakavičko a že pálí. Bylo to úžasný, je moc velká šilulka. Zapla jsem net abych se domluvila s Bárou v kolik přijet. pak jsem hned vyrazila. Maruška byla úžasně vysmátá a spokojená a ukazovala mi, co doslala od Báry.

Takovejhle skřítek vznikne když dostane modrý lízátko.

Abychom trochu vyžehlili to okecávání včera večer, tak jsme vyrazili k taťkovi na oběd. Sice s námi nepočítal, ale já vím že se dá všechno. Polívka byla, ohřála se Bramborová kaše od pátka, udělalo se buličí oko a byl oběd hned. Cestou jsme se stavili v Lídlu, páč jsme byli na pokraji s plínami na noc. Maruška se takhle schovávala za regály se slovy „schovaná sem, nevidí mě“


Když se Maruška vyspala, tak jsme vyrazili do Ohavče na prochajdu na foceno. trochu nám foukalo, ale nám to nevadilo. Šli jsme s Maruškou do luk až cestičkou mezi rybníkama Turkem a Orstružiňákem dozadu k hrázi. Maruška ušla skoro celou cestu sama, nesla jsem jí jen kousek. Byla jak prase, u vrb našla hromadu popela tak se v něm stihla vyrochnit a to cestou tam i zpět :o))) no prostě parádní prochajda. Fotky moc nepopisuju, je mi šoufl, tak si to přeberte :o)


















cestou tammaruška vzala tenhle klacek, pak uznala že je pro Ťapulínku velkej, ale cestou domů ho steně dotáhla až k baráku.. :o)))

Nazpátek jsme to stihli akorát na večerníček. Po něm jsem ji naložila do auta a domů přivezla spící, šak to byl taky kus cesty.Při přenosu se probudila, tak jssem ji protáhla rychle vodou, páč byla jak mouřenín. Chudinka od probuzení i brečela jak byla unavená až si blinkla, ale ustrojila jsem ji rychle a hned v postýlce spala jak špalek až do rána.



1 komentářů:

Dadouch řekl(a)...

Nádherné fotky a krásně jste si procházku užily ;o) Maruška je šikulka ;o)