pondělí 2. srpna 2010

2.8.2010 Když JI (JE) miluješ není co řešit...

Mám spoutu báječných fotek srdíčku blízkých ale nedávám sem, někteří člonové mé báječné rodiny se neradi fotí tak je nebudu trápit publikací :o)


Není ostrá, ale jsou v ní ty správný emoce....

Maruška poprvé v Karlových Varech...




















Plány byli změněny , prší , je zataženo , tak dopoledne vyrážíme do Sokolova. Stavujeme se ve 2 krámech a než teta Helena skočí pro cheba zajdem na půl hodiny ke strejdovi Matějovi. Je to krátká doba, ale aspoň něco….nedokážu ho nevidět, když tam jsme. Kdykoliv někoho někdy nestihnu vidět, už ho nestihnu vidět nikdy, dost často. A už mám není 20… Strejda s tetou byli v šoku, kde se tam berem…co je na tom divnýho, strejda má dnes narozeniny, tak jsem mu prostě přišla dát pusu k narozeninám. :o)))) Pak jsme šli na kafe k tetě Boženě. Už bylo k poledni ale nestíhali jsme. Když jsme tam byla naposled, ještě tam byl strejda Jarda, navždy odešel měsíc před tím, než se narodila Maruška.Pak na opožděný oběd , Maruška k němu zbouchla 3 knedlíky s gulášem, 2 krát si přidala :o))))

Odpoledne , když se Maruška vyspala, ještě jsem ji budila, jsme vyrazili do Karlových Varů. Počasí vypadalo slibněji než ráno. Vary byla úžasné jako vždy. Miluju je. Tentokrát se k niv váže příběh ala zlatá teta a strejda, co dělá všechno jako táta…. Jindra jí cestou do města koupil v Mekáči Happy Meala aby měla ještě toho Shreka, když ho v Boleslavi už neměli. Tak jsme si dali zmrzlinu v Mekáči a Maruška měla Shreka. Pak ji nakukali, kdo Shrekovi chybí, aby byli spolu .. no jasně že Fiona. Teta Helena Marušce slíbila , zena zpáteční cestě ji Fionu koupí. Tak jsme celé Vary poslouchali, že bude Fiona a jestli jí ji koupí:o))) .Dokonce kvůli Fioně překonala i strach a šla s tetou Helenou ke vřídlu, kam se strašně bála. Nevím proč, se všeho teď začala bát, nikdy se nebála ničeho jen táty…Jak byla fontána větší,nebo se z pramenu kouřilo, nešla tam. Ale ke vřídlu to na chvíli překousla, kvůli Fioně :o)))) Od vřídla už jsme dál nedošli. Děšť jež začal neustal. Tak jsme šli v dešti zpět. Maruška se nechtěla vyfotit dokumentačně u žádného pramenu, prtože se z něho čoudilo, ale když byl liják, tak k pramenu, jež nebyl na kolonádě, ale u řeky běžela nadšeně a dobrovolně, protože mohla běžet v dešti žéééé. I Fionu jsme na cestě zpět stihli koupit. Jindra stál za tetou Helenou a ta se zlobila. Že Fionu koupí ona Jindra, jasně že jo….on když teta Helena Fionu tak Jindra ještě 2 další Happy Mealy prostě táta jak má být, že je DOVOLENÁ … Tak ještě oslíka a čaroděje, aby měla nějakou zápornou postavu, s tou byla ještě komedie…..Tak jsme měli krom jiného díky hodné tetě Heleně a báječnému tátovi k večeří 3 Happy Mealy…. Strejda Zoli byl tak hodnej, že běžel napřed a přijel pro nás k pasáži , abychom tolik nezmokli k autu předaleko. Jak jsme čekali, Maruška tak šaškovala se Shrekem a byla napnutá co má v těch 3 Happy Mealech…

Zašli jsme na hřbitov, včera jsem to nějak nestihla.Večer jsme si povídali a hráli, čarodšěj unášel postavy a jiné postavičky je zachraňovali. Byla to komedie. Maruška se totiž bála čaroděje, vůbec když se mu nasadily ty červené vlasy …paruka zla. Pamatovala si z pohádky, že byl pak zlej. V laškování nechtěně praštila tetu Helenu , ale dost a nechtěla se omluvit. Prostě tvrdohlavej Petr na chvíli. Pak jsme dostala nápad….když byla otočená nasadila jsem Fioně paruku zla. Maruška ztuhla….úplně v šoku, že se Fina na ní taky zlobí, její milovaná a vytoužená Fiona….v tu ránu šla a omluvila se tetě Heleně a dala jí pusinku…někdy stačí těm prckům maličkost….

0 komentářů: