pátek 15. srpna 2008

13.8.2008 třináctýho

I když na 13ctku nevěřím, dnes bych ji věřila. Jsem ztracená jak to peříčko a západ slunce tak nehřeje.....
Já vím děs, ale dát jsem ji tak nějak musela, vystihuje ten den a projekt je o životě. Petr včera nebyl v práci neb měl průjem, dnes jsem přišla domů a on nikde 20.45 a on nikde ve 21.oo mu odjížděl autobus do práce a on nikde telefon vypnutej....přišel ve 21.05 nechutně namazanej a pak se mlátil hlavou do zdi, že nějak zapoměl jít do práce....Právě kvůli tomuhle, alkohol a absence ho z práce vyhodili, chodí tam měsíc a dělá to zas a tvrdí, mi, že se to dá s mistrem dojednat, stím samým mistrem, co mu dal výpověd.....slova marný, alkohol je metla lidstva. Chtěl vyfotit.. je mi z toho zle..... shánění po centrofixu, vytopená koupena, neb se chtěl podruhý koupat a namočit si kratasy co místo bílé byly černé. Kazeťák na plný kule ač Maruška spala, v televizi Sametoví vrazi a prostá radost se zabíjení v tom filmu, a že se bude živit taky zabíjením lidí .... takhle se nedá žít..NESNÁŠÍM ALKOHOL

5 komentářů:

Michaela K. řekl(a)...

barbarko, ta prvni fotka je uzasna, pusobi na me hrozne ciste a nevinne, nevinne jako tvoje mala maruska, kvuli ktere stoji za to odrazit se a jit dal. drzim palce holky, at vam to vyjde a vy se vyhrejvate jen a jen na slunicku !!!!

Jill řekl(a)...

Pošli ho na léčení nebo do háje. Sám si nepomůže, i kdyby si myslel, že ano. Nedej se trápit, ani Marušku. Držim palce.

Pedimi řekl(a)...

Liduš držím ti palce,at se tvuj život už obrátí lepším směrem,ale s tímhle člověkem se ti to nepovede....

Anonymní řekl(a)...

Holka zlatá, jak já Ti rozumím. Naštěstí jsem tedy nikdy nezažila, že by něco rozbil nebo nechodil do práce.I když pil, tak věděl, že dělat musí. Jenže ono se nějak vytratilo to hezké a život se stal jen o hádkách a výčitkách. Ale proti tvé polovičce to byl přeci jen "lepší" člověk.I tak jsem z toho vycouvala a doufám, že ty se rozhodneš tak, aby jste už měli obě klid, který si jistě zasloužíte. Držím palce a věř, že na vás často myslím....pa.

dib řekl(a)...

pérko je nádherné!!!

(už to nezvládám všecko číst. ale opět si nedokážu umlčet prsty - alkohol je jenom dalším průvodním znakem. ten není prvotní problémem... já teda nesnáším toho chlapa.)