neděle 27. prosince 2009

27.12.2009 na koledu...

Dopoledne jsme čekali na Lenku, jistým nedopatřením nedorazila. Na 11h jsem měla zubaře, Jindra hlídal Marušku a já jela. No byla jsem tak vytočená, že jsem tomu zubařovi nedokázala ani vynadat. Musím mít hlídání, jedu přes celé město a on mi jen zkontrtoluje provizorní plombu že drží a že ji nebude vyndávat,protože jsou svátky, co kdyby se to zbláznilo a bolelo pak. Zub mě taky trhat nebude, ze stejného důvodu…tak proč mě objednával mezi svátky..a v té mé chlebárně je toho tolik na práci, jak jsem kojila Marušku a jedla pomálu a mlíko na mě skoro nezbylo abych měla pro Marušku, tak ty zuby prostě dostaly počoudit…Já prostě byla za 2 minuty venku a mám zas přijít za 2 měsíce…Stihla jsme ještě poštu a jeden krám kde se Jindrovi jedna věcička za 29 kaček moc líbila, tak jsem mu ji jela koupit a ještě lékárnu protože se dost ošklivě říznul a potřebuje dát prstík do silvestrovského hraní do kupy. A za hodinku jsem byla doma. Maruška už spala. Jíst nechtěla. Pak si dal oběd se mnou. Zjistila, že jí nikdo nedá sladký když nesní oběd a po guláši se může utlouct, tak snědla talíř.


Pak volala mamča jestli jedeme do toho Ostružna. Byla už připravená a my to měli tak akorát tak jsme jeli. Byl tam koncert koled se starými nástoji a já aspoň Marušce v našem „rodinném „kostelíku“ (jsme tem všichni křtění a s dědou jsme se tam loučili) ukázala jesličky. A pak Ježíška. U něho konstatovala „od je dřevěnej“ :o)))))) No a to by nebyla naše Maruška aby se nepokoušela do kostela zavléct před ním pobíhající kočku.. :o)))))





Když jsme vycházeli Maruška koukla na Ježíše ve velkým a povídala „ono ho to bolí“ ….

Pak jsme šli všichni na kafčo v Péťovi, bratránkovi v sestavě my tři a teta Marie a babička, Koník už spal a tak Maruška místo živého aspoň prohnala ty v pokojíčku u dětí. Bylo to fajn, škoda že má tolik práce , že u něho to nejde častěji. Holt koniky a práce s nima stojí hodně času..

1 komentářů:

Jeje řekl(a)...

ty zvonecky jsou paradni.