středa 9. prosince 2009

9.12.2009 Komandant ...

Chřipková epidemie se projevila i na cvičení, dnes tam bylo jen 5 dětí, bylo to fajnové, volnější a Maruška se opět projevila , navzdory davům si dělala všechno po svém…po kom to asi má…Když se prolízalo tunelem místo aby lezla,tak navigovala a komandovala…místo sbírání balonků jsem ji byla věčně sundávat ze žebřin, kam chodila zvonit na zvonek :o)))

Ta druhá fotka má spousty chyb, ale je z ní vidět to nadšení….



Jako klasicky po cvičení na oběd k našim tak jsme zůstali až do odpoledne . Přišel tam i Jindra jež si něco vyřidila pak přišel na kafčo. No zrovna vychytal moment, kdy se měnil silikon v koupelně, neboť mamče dělník půjčit vytlačovací postoli….a tak to byla akce Zet…my vůbec máme nějak štěstí s tím setkáváním na nestandardní situace…mamča na prvním setkání poprvé v teplákách za zahradě, Jindrův taťka nejdřív u výměny baterky, pak u kolabu káry, mamča teď při pomoci se silikonem, neboť ty její bolavý packy by to nevytlačily…

Pak jsme šli do Holína na předváděčku madraci a tak, v úmyslu nic nekoupit , strejda jen potřeboval pár do počtu a za účelem získání čehosi…Maruška zůstala u našich. Ale měli jsme ji vzít s sebou, to by bylo fakt veselo. Normálně mě to mrzí :o))) Utekli jsme dřív aby Maruška nešla spát kdoví kdy. Když jsem si pro ní přijela, první sháněla a to dost žalostně, kde je strejda :o))) zlatíčko..

0 komentářů: