sobota 17. ledna 2009

17.1.2009 "kočiku unesu"

Maruška je úžasná, probudila se v půl sedmé, ale dokud jsem spala nebo dělala, že spím tak spořádaně ležela a koukala na mě, dala jsem si ještě 15 minut, když nehnala z postele a byla hodná, jen co jsem otevřela na ní jedno oko, tak už pusinku nezavřela a lítala jak drak. Je to vážně zlatíčko.

Dopoledne jsme museli nachystat na oběd, protože babičky zůstali v Ohavči a tak jsme to nakombinovali s krásnou dopolední pohádkou . PO obědě šla Maruška klasicky spát, a jako naschvál, když máme někam jet, tak spala jak dřevo, jindy mi skáče po hlavě v jednu a dnes chrněla do půl třetí. A ještě se brobudila s nezalezlým pupíkem a tak jsme nejdřív bojovali, že nechce sedět na nočníku a pak z něho pro změnu nechtěla slézt, to většinou dělá bobek, ale tentokrát se jí nějak zalíbílo trůnit…. pak jsme jeli do Kauflandu , protože v Ohavči kocour neměl nic k žrádlu, granule tam nebyli a konzerva do druhého dne nestačila. Tady mě Maruška, než jsem strčila nákup do auta se zmocnila škrabky a po vzoru mamky začala „škrábat „ auto . V Kauflandu byly dnes fronty k pokladnám jak kdyby bylo před Vánocemi , Když jsme vylezli ven bylo skoro 5 , takže se plánovaná akce návštěvy bytu nekonala. řekla jsme si, že bude lepší na tu hodinku a něco pomoci mamče a Maruška si aspoň užije kocoura.




Po příjezdu do Ohavče, jsem honem za zbytků světla nacvakala trochu té pohádkové zimy, díky Maruščinýmu dnešnímu dlouhýmu spaní jsem nestihla víc. Už byla skoro tma, když jsme přijeli. Tak aspoň pár rychlých cvaků.


Maruška mezi tím nadšeně krmila kocoura přiveženou konzervou. Přímo z lžíce, no ještě že kocour nejí příborem, to Maruška ještě neumí :o))))


Maruška naběhla ke stromečku a hned začala zpívat koledy…..



Je trochu mázlá, ale jediná povedená,ale tu náruživost a upřímnost z ní miluju, Maruška na to, že nesla kocoura „unesla jsem“ ještě vzpomínala večer před spaním, ještě „mamince, podala sem“ dala mi ho na klín… to chudák kocour no.


Jeden pokus o zastižení domova.. ač tam bylo 5 nad nulou :o))))))


Než jsme jeli, dávali jsme Marušku čurat a ta na nočníku chtěla sedět jen za podmínek, že bude blízko kocour, i s nočníkem se sunula blíž a blíž.. no miluje ho….


A jako bychom ji nedali najíst, tak po příjezdu si sama vytáhla chleba a začala ho okusovat…Usnula až okolo 22h a pusu nezavřela, vzpomněla si ne včerejší Ranč u zelené sedmy a pak mi vykládla, že „koza upadla do studny, pinanavá byla, očistili, nekoupala se“ a těch starostí než usnula, musel jsem nakojit všechna přitomná zvířátka, pak je narovala do postele, přikryla peřinou , za chvíli jí tam zas překážela , tak že je tam nechce, za chvíli je tam zase chtěla, to zábava do 22hodin :o)))))

0 komentářů: