středa 12. srpna 2009

12.8.2009 Kofolačka Barunka


U dopoledního kafíčka jsem dali život další kofolačce , jmenuje se Barunka. Maruška se do mí zamilovala, ale své majitelce jí dá. Pěkně jí tu střeží :o)))) Focená až doma , neb jsme sebou zapomněli hadřík na sukýnku. A typické loučení, Maruška rozdává pusinky opravdu všem a hodně :o)))))



Vydali jsme se cestou městem pomalu na sídliště, tam si dali kafíčko a pak se vydali k rybníku krmit ty kapry, když nás včera vyhnal déšť. Maruščinu hlavu bych chtěla mít, teda, ono není tak těžký si pamatovat co bylo včera….i když předevčírem už problém je :o))))) Maruška přesně v místě, kde začalo krápat povídá. „dneska neprší“ fotek nemám toliko,ryby se držely jinde, dnes jim sypali nějakou baštu a v místě z kterého jsem to měla tak akorát abych fotila Marušku na břehu neskutečně smrděl obří psí exkrement.





Cestou od rybníka bylo jasné a nutné jako vždy velké hřiště :o)))) Maruška se tam skamarádila s holčičkou Viky a okamžitě dělala to co ona…..jezdila po hlavě dolů na velké točité klouzačce :o)




Pak daleká cesta domů, klasická návštěva u kašny, den se začíná krátit, nebo i my chodíme domů dýl, když Maruška musí po svých a nechce na kočárku, tak fotky nejsou tak kvalitní, doháním úpravami. Musím cvičit, zatím by se z těch fotek nacpalo stádo slepic jak jsou některý zrnitý. Maruška se poprvé vymlela na koloběžce……

1 komentářů:

Kateřina řekl(a)...

Úžasný momentky s Maruškou!!!