sobota 1. srpna 2009

1.8.2009 Ty naše holky

Dopoledne jsme vařili u Jindry oběd, byla to šup vše do jedné mísy, zalít šlehajdou a upéct. Jindra šel dnes hrát a tak Ťapinku nechal v bytě , že si ji po poledním odpočinku vyzvednem. To bylo breku. Brečela Ťapinka za dveřmi i Maruška, že ji tam nemá zavírat, že ji má vzít s sebou. Maruška ani nechtěla do výtahu…..

Výtah….vždycky to zapomenu je to příhoda stará tak týden a vždycky ji zapomenu napsat. Maruška byla při odchodu od Jindry tak aktivní, že vlítla do výtahu a jak se automaticky zavírá, tak se za mí zavřely dveře. Zmáčkla jsem čudlík abych je otevřela , ale už jsme to nestihla,bud byla Maruška tak lehká, že ji výtah necítil a někdo ji přivolal a nebo byla tak rychlá že stíhla zvolit patro. Místo otevření dveří se totiž ozývalo z čím dál větší dálky „maminkooooooo“ a trochu i brečela, ale slzy neslzy já se prostě musela smát, stejnak jsme s tím nic nemohla dělat. Top vzdalující se volání mě rozesmálo. Já běžela po schodech dolů ji vyzvednout, nebyla tam, za chvíli přijela s Jindrou výtahem vysmátá. Od té doby hrdě prohlašuje, že jela sama :o))) ale za jakého halekání, to se směju ještě teď :o)))

Když Maruška akorát usnula tak volat táta myslím Bedu, byli někde poblíž kousek za Ohavčem na dětském dnu s kanonama, vědět to dřív Maruška se vyspí v autě, takhle když vstávala , tak byl za hodinku konec. Takže někdy příštěěěě.


Vyzvedli jste Tapinku. Maruška byla nadšená že s ní jede. Na dvoře lítali jak o život, Maruška jí vyprala trochu stříkací pistolí. Když teta dosekala zahradu vyhlásila buřty. Leros se zasadili asi počtvrté, docela rekord na naše pracovní poměry. Maruška se už projevila jako úplnej buřtovej profík. Vzala si pichák, profesiolálně malou ručkou napíchla 2 špekáčky a kráčela k ohni. A strašně se vtekala, ze jí je nechcem nechat opíct. Sama je takovou domu nad ohněm neudrží tak jsme jí chtěli jen pomoct. To bylo breku.





Ťapinka po dobu buřtů byla uvázaná, Maruška ji tam přišla soucitně hladit. Vzniklo pár srdcovek, bohužel z mého lehu na zemi totálně přepálených . Ale když jsem se pak zvedla pro lepší úhel tak bylo po okamžiku. tam mám aspoň tyhle.



Maruška byla nadšená že má Ťapinku doma tak ani neprotestovala že nechce ještě domů. Pak si s ní chtěla ustlat na zemi. To bude ráno shánění, Jindra si ji v noci vyzved, šak se uvidí u snídaně :o))))

1 komentářů:

Kateřina řekl(a)...

Super špekáčková fotka a fotky Marušky s pejskem jsou úžasný!!!!