neděle 21. března 2010

21.3.2010 DĚKUJEME aneb rok v ráji ...












Mohla bych na dnešní den napsat román, nemá to cenu, kde sen tam čte ví….dnes je to přesně rok, kdy mi Jindra zaplatil první kafe a Marušce přinesl první velkou čokoládu. Ten den se nám změnilo všechno a tak nějak doufám, že navěky. Ve mně tisíc pocitů a přitom se dají vyjádřit 2ma slovy.. a Maruška mě v tom jen utvrzuje, ta její dětská dušička citlivá mě dává jistotu, že je to doopravdy tak, nedá mi to, a tu poslední fotku dát musím….takhle moc ho má ráda, drží a nepustí. Rok v ráji prolnutý vůní pohodového kafe, výletů. Krásných chvilek.. nemám víc slov snad jen..co bych řekla krom dvou slov? „chci s tebou zestárnout“

Jinak dopolední plavčo, dnes mi vyšly krásně nějaký momentky náhodně a jiných dětí snad se zlobit nebudou. Jindra vyrazil na ryby, protože si rybáři už kupovali červíky, když tam byl doplnit výbavu a ejhle bylo ještě pod ledem… zdržel nás nákup, oslava Josefa se na poslední chvíli konala v původním termínu a tak jsme s Maruškou zajeli do Kaufu vymyslet dárek strejdovi.Už je líp tak se vracím aspoň k maličkostem, vždyť na nás všichni byli tak hodní když jsme neměli. Než jsme přijeli domů tak bylo hromada hodin , hodila jsme do trouby kotlety co jsme ulovila ve slevě. Vždyť je sváteční den a jak říká můj strejda. Nejlepší zelenina je kotleta vytržená s pekáče. Maruška usnula když jsme dělala oběd. Prospala tak hodinu pak jsme ji budila a místo smíška byl uplakánek, Na 99% nebrečí, když ji vzbudím když je třeba, dnes padlo to 1% a to bylo slz…Nakonec chtěla mlíko, pustit pohádku a ještě spát. Tak jsme odložili odjezd na oslavu a zalehli ve 3 hodiny všichni. Probudila se za hodinu jako sluníčko a tý energie. Tak jsme zajeli do Holína k popřát Pepíkovi popřát k svátku a na kafčo. Pak jsem odvezla domů babičku a Jindru, chytli jsme zrovna totální průtrž . V autě OK ale na přebíhání noc moc. Maruška se celý večer sháněla po strejdovi, bobek malej.

Dnes byl první jarní den, ale úplně jasnej. Ještě včera bundy, dnes jsme vyrazili v pohodě v mikině. Až na to, že jsme posléze trochu zmokli. :o))))

3 komentářů:

Jeje řekl(a)...

Nechala jsem ti u sebe oceneni za blog :-)

Helen řekl(a)...

Liduš, přeju ti ať takových roků je opravdu moc a abys mohla s tímto chlapem opravdu i zestárnout. Buďte moc šťastní...

Andrea řekl(a)...

Lidunko..moc ti to přeju, a´t si v pohodě stárnete...