pátek 19. září 2008

19.9.2008 zase kocour

Dopoledne jsme byli po prázdninové odmlce zase a plavání. Maruška byly nadšená, jen ji přišlo divný, že ji po půl hodině ženu z vody a chtěla skákat do dětského bazénku, je zvyklá se z léta cákat. Měli jsme je vozit zadečkem v kruhu. Marušku jsem nezlomila, prostě do toho kruhu chtěla normálně, bylo ji divný, že má najednou plavat ze zadečkem v kruhu. V létě jsme spolu na Jinonicích naplavaly šílený vzdálenosti, no naše kachna.

Odpoledne, jen co dorazil Petr z práce, jsme jeli do Ohavče. Volba byla obvyklá.. radši seděl doma u počítače, než aby strávil odpoledne s Maruškou, když ji celý den nevidí. Pršelo, tak jsme toho udělali méně… ale každý kousek je dobrý. V pernamenci byl opět kocour. Byl úžasný okamžik, který se mi nedařilo zaznamenat, protože babička mi zrovna zaplétala cop. Kocour si půjčil tygříka a vzal ho do tlapek . Lízal mu tlapky tomu plyšákovi a Maruška na měj koukala, hlavu div u kocoura a děsně vyřechtaná. Objetí kocoura se svým plyšovým druhovým kámošem, se mi vyfotit nepovedlo, ale bylo úžasné.

tady Maruška zalívá s prababičkou, vždycky hlásí „prší“ a mám se otamtud nikdy nechce, přijeli jsme domů a pohoda skončila.

Petr zase řval, že chleba nežere, já jim chleba i k obědu , a on, kvůli kterému máme ty dluhy se vzteká, když v ledničce není co, ale aby zařídíl, aby bylo za co, to ne… Mohla mi prasknout hlava z toho řvaní, tak jsem uondaná po celém dni vařila ještě polívku, kterou jsem měla v plánu zítra dopoledne

1 komentářů:

dib řekl(a)...

maruška s kočkou parádní, a s prababičkou - nádherná fotka, taková, co bude v rodinném albu navěky.