čtvrtek 1. října 2009

1.10.2009 K tetě Olince

Dopoledne tu byla Romana , tak jsme u toho vařila švestkový knedlíky, má ona na ně štěstí, posledně taky byly :o))) Pak jsme je slupli a Maruška šla spát. Když se vzbudila hlásila že chce k tetě Olince, my jí včera koupili malou kytičku k 60tce, rádi bychom více naši nejmilejši sousedce ale pitomý počítání. Maruška už večer nechtěla domů a chtěla k tetě Olince.Tak jsem naložila kočárek a chtěla vyjet, v tom liják, zataženo široko daleko. Tak vyložit kočárek dát do auta. stálo naštěstí zrovna hodně u vchodu, jen co zbývalo jen naložit Marušku tak bylo po dešti. Na další překládání jsme se už vyprdla :o)) ale ono ještě průběžně pršelo celé odpoledne.


Potkali jsme ho u zaparkovaného auta, o co mají jednodušší život ti co je to nebere , mě to stálo výměnu objektivu za tele. Stočení okýnka, natahování se přes sedačku spolujezdce a zezadu povzbuzování od Marušky :o))))))


U našich kam jsme si dala batoh řekla, jen že zatím nejdem že jde k tetě Olince. Vyšlapala 5 pater a hned se ptala kde máš Horáka :o))))) Má to tam ráda, dali jsme si príma Latté , potom dorazila i babička. Jindra dnes pracoval od ranního kuropění a dlouho tak jsme se neviděli,a le Maruška o něm mlela celý den.






1 komentářů:

Helen řekl(a)...

Liduš co mi to děláš? Ta poslední fotka... no slintám jak bernardýn.