pátek 26. června 2009

26.6.2009 Výlet do Polska


Brzo ráno jsme vyjeli na plánovaný nakupovací výlet do Polska. Člověk nesmí počítat do ceny nákupu benzín , to by pak levnějí nevyšlo nic, podstata byla udělat si výlet a ten se opravdu moc vydařil. Sehnali krásné kytičky maminkám, skoda jen že ta druhá už nemůže poděkovat úsměvem. Marušce spoustu „odměny“ za pár šupů spoustu gumovejch bonbonů. Ty mám nejradši když už… jsou nejmíň kalorické a želatina je na klouby. Marušce úplně super spoďáry, až bude nosit v pařákách sukýnky..atd vlastně jsme tam ani nenechali mnoho peněz, ale udělali jsme s tím co jsme tam pořídili mnoho mnoho radosti.Na cestě domů jsme se stavili v jednom motorestu na obědě a v Hořicích pro čerstvé hořické trubičky. Bála jsem se brát Marušku s sebou že jí ještě stále nemám zapsanou v občance, nakonec by to zas takovej problém nebyl, ale vstávání bylo brzké a Maruška si moc užila na dvoře na vsi :o))) A my príma vejlet.






Jindra pak musel za taťkou. Tak jsem jela do Ohavče pro Marušku sama. letěla mi naproti s otevřenou náručí a voláním „maminkáááááá“ to člověka rozbrečí…a ještě víc mě rozbrečela věta druhá, když se hned ptala , kde je strejda :o) Koupili jsme ji větrník, byla s ním úplně unešená…..



přišla k tašce a hned povídá „to je po mě ? :o))))) Tyhle oblbovaci bezkalorický kukuříčný křupky pro děti stály 25kaček. Maruška si je hned naložila na kortouč :o))))


a tady ještě momentka z želé bombonama :o)))


S lízátkem (nejen) od Jindry mám spoustu momentek, tahle mě přijde nejhezčí :o))) Já pak do večera bojovala s obětovným přebíráním krabic, které už jednou byly přebrané , jen se zas ocitly po vánocích na jedné hromadě. Padla na to jedna peprmintová čokoláda, co bedna to kostička :o) jsem byla nějak vyždímaná z vejletu či co, ale krásně vyždímaná, v pohodě a štastná, ať z výletu, z tý pohody na něm, z Marušky přivítání, otázky kde je strejda, z tý radosti co jí to udělalo a nejen jí i odměna babičkám udělala radost. Mamča dostala proužkovanou aloe, takovou jsem ještě neviděla a babičky pytlík kokosek, čerstvých z krámku s hořickými trubičkami, babička je miluje :o))) Byla jsem sice utahaná,,ale štastná….



0 komentářů: