úterý 30. června 2009

30.6.2009 Když prší

Dopoledne proběhlo po babsku, šak je pořád co dělat. Ani se mi do toho pařáku co byl venku nechtělo, no a odpoledne , když už jsme po kafču mohli podniknout mini prochajdu tak už zas lilo a lilo. Maruška dnes pro změnu byla na přizabití. V důsledku svých kravin rozbila bednu na hračky do které jsem před cca 3 týdny investovala na naše poměry velkých 150korun. Dělala kraviny až jsem ji několikrát vyzvala,aby slezla , tak neposlechla a pak spadla že židle na hranu plastové bedny.Naštěstí se jí nestalo nic. Jen bedna nevydžela úhlel dopadu, dostatečně nepružila a z jedné strany jsou z ní trsátka. Pak na sebe oklopila oběd, protože dělala kraviny a pak už jíst nechtěla , jenže já si špatně všimla kde likvidovat škody, tak ji na zadečku kus segeďáku zůstalo, tak si i s tím sedla na čerstvě vyžehlenéj ubrus, který si stáhla ze stolku. Byla hodná že si hraje s kostičkami, než umyju nádobí, ale mělo to své ale ….


Když jsem měla hotovo co šlo dělat potichu tak jsem si lehla s Maruškou a v odpoledním lijavci usnula snad líp než v noci. Vzbudil más až Jindra příchodem domů a to byl čas akorát na odpolední kávu a hrátky s Ťapulínkou. S tou je legrace a neomrzí ani když venku leje. Načali jsme holkám ty veliký křupky a hned byla legrace.









Marušce jsem slíbila před koupáním v podvečer kaluž, Ta včerejší veliká vyschla, zírala jsem, při takové hloubce a takovém dešti… prostě nebyla . Tak jsme vyprovodili Jindru kus cesty, konečně nepršelo a našli jinou… těžký vybrat tu jednu jedinou momentku. Nežeňte na mě pracovnice sociální, Maruška byla tak rozjetá, že neposlouchala, že ji do tý kaluže nemá klekat.. no byl opravdu telej podvečer a domů kousíček, tam jsem pak to šťastný vymáchaný dítě hned hodila do koupele a do pyžama. :o)))))



a dvě z návratu, bodlák upravený, originál jsem dávala do soutěže, ale tahle úprava se mi docela líbila…

6 komentářů:

Hanka řekl(a)...

Moc krásný "kalužový" fotky, Maruška si užila :).
A máš u mě na scrapblogu ocenění,tak se pro něj zastav ;).

Jeje řekl(a)...

Super kaluzinky :)
Mala musela byt jako prasatko, ale stastna! :-)

Lev_ica řekl(a)...

Ahoj,
máš u mňa ocenenie tvojho blogu.Chodím sem veľmi rada,takže ti právom patrí!

photoJanna řekl(a)...

fotka "ustarané" Marušky je úžasná ;o)...a jak koukám na nové fotečky,nový přístroj ti dokonale sednul....Tak jen víc krásných foteček. ;o)

Gabro řekl(a)...

Ahoj Liduš, i na mém blogu najdeš ocenění toho svého! Moc ráda se sem chodím koukat...

Kateřina řekl(a)...

Parádní fotky!!!!! Taky se mi moc líbí ta s bodlákem nebo co to je :-) moc krásná!!!!