neděle 7. června 2009

7.6.2009 Nedělní kafčo

K snídani jsme měli pořádnej kus dortu. Pak jsem dostala nápad, že bychom mohli pro Marušku dojet spolu, že bude mít radost a mamča taky,neb kvůli nám zůstala v Ohavči o noc déle ač právě tuhle noc si doma nejvíc odpočine, neb nemusí brzo ráno vstávat k babičce. A neměl ji kdo odvézt domů , když jsme byli pryč, tak sama nabídla ,že tam zůstane. Myslela jsem , že to bude na otočku. Že naložíme mamču a Marušku a pojedeme, maximálně dáme rychlý kafčo. Nakonec z toho bylo celý dopoledne, protože mše v Ostružně nebyla, neb byla pouť u Nejsvětější Trojice a tak babička poslouchala mši v rádiu, neb do kapličky zasvěcené Nejsvětěší Trojici by nedošla. Maruška když vystrčila hlavu ze dveří hned nadšeně volala Ťapulínkaaaa a a pak „strejda“ Mamča byla taky ráda , na tu chvíli pokud osud dá nezapomenu, a i kdyby nedal, tohle vě mě zůstane….když mamča přála Jindrovi a pak mu povídala „slyšela jsem , že jste hodnej“a při tom slově „hodnej“ jí uteklo pár slziček. Taky si moc dobře pamatuje, jaký to bylo zlý……



Tak jsme dali kafčo a dortík a než pobalili dostali se domů skoro v poledne. Taťka měl uvařeno, ač jsme to nečekali měl čerstvé knedlíčky a šmajdu z kuřete. Původně jsem měli dojídat, mamča říkala, ať zůstanem, že mám to dá všem a taťka se pochlapil.



celé odpoledne jsme pak strávili nedělně u našich. Maruška přišla v babiččiných brejlích a já nevím která tehhle ksichtík vybrat, na každým je něco. prostě paní profesorka.





copak to je?

2 komentářů:

Dadouch řekl(a)...

Až mi z toho slzička ukápla........ jsem ráda, že je vše tak jak má být, moc Vám to přeji ;o) a brýle a Maruška opět úžasnééééééééé, ona je vážně číslo ;o)

Jeje řekl(a)...

Bryle slusi :)
Takovy koutouc mame take!!

A co to je.. netusim nejaky hudebni nastroj rekla bych :D